Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canon i-SENSYS MF267dw II Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Canon i-SENSYS MF267dw II Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Canon i-SENSYS MF267dw II Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Termék adatai

Canon i-SENSYS MF267dw II Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Cikkszám: 5938C008AA
Lézer, Scanner, Másoló, Fax, 28lap/perc, 1200x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:CRG 051, CRG 051H, WiFi
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
187 061 Ft
Instock
db

Növelje az otthoni iroda produktivitását a multifunkciós nyomtatók segítségével
Kiváló minőségű, multifunkciós fekete-fehér nyomtató innovatív funkciókkal, kisvállalatokra és otthoni irodákra optimalizálva. Hatékony, új nyomtatási technológiával, továbbfejlesztett lapolvasási funkciókkal és fénymásolási/faxolási lehetőségekkel.

Produktivitás
Rendkívül pontos, de gyors nyomtatásra optimalizálva. A kompakt, mégis robusztus és stílusos kialakítás ellenére akár 28 lap/perc sebességű nyomtatásra is képes. A beolvasási sebesség is lenyűgöző, színes, egyoldalas dokumentumok esetén akár 15 kép/perc.

Hatékonyság
A festékkazetták cseréje sokszor időigényes és kosszal járó művelet lehet. De nem az MF260 II sorozatnál, ami az automatikus szalageltávolító technológiával és a Canon eredeti kazettákkal áthidalja ezt a problémát. A nyomtató automatikusan eltávolítja a zárószalagot, amikor új festékkazettát helyez be, csökkentve a hulladékot és a cseréhez szükséges időt.

Biztonság
A rendszerindításkori ellenőrzés védi-e az eszközt a jogosulatlan hozzáférésektől. A hálózatot a legújabb titkosítási szoftverrel védi. Az új biztonsági beállítási útmutató segítségével pedig gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő beállítást.

Csatlakoztathatóság
Vezeték nélkül működik táblagépekkel és okostelefonokkal, így a beolvasott dokumentumok egyszerűen megoszthatók és tárolhatók a Google Drive, Dropbox vagy egyéb felhő rendszerekben. Ezek a nyomtatók mostantól natív támogatást nyújtanak a Microsoft Universal Print alkalmazáshoz az egyszerű felhőalapú nyomtatáskezelés érdekében.

Fenntarthatóság
A Canon festékkazettákra vonatkozó újrahasznosítási programjának segítségével díjmentesen, egyszerűen és környezettudatos módon járulhat hozzá a kiürült Canon festékkazetták újrahasznosításához.

Kategória: Lézer
Gyártó: Canon
LAN: Igen
Sebesség: 28 lap/perc
Papírformátum: A4
Duplex: Igen
Wifi: Igen
Toner, patron: CRG 051, CRG 051H
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner