Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3922i Lézernyomtató/Másoló/Scanner
Termék adatai

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3922i Lézernyomtató/Másoló/Scanner

Cikkszám: CF5964C005AA
Lézer, Scanner, Másoló, Színes, 22lap/perc, 1200x1200dpi, A3, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:C-EXV 64, WiFi, SD, WiFi Direct
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
1 541 193 Ft
Instock
db

Dolgozzon okosabban a natív felhőalapú megoldásokkal minden vállalkozás számára
Táblagép-szerű felhasználói felülettel, amely alkalmazásokat kínál a személyre szabott és a dokumentum-munkafolyamatok egyszerűsítésére, valamint felhőkapcsolattal a bárhonnan történő munkavégzéshez.

A dokumentum munkafolyamatainak felgyorsítása
Növelje a termelékenységet a nagysebességű, nagy pontosságú szkenneléssel, akár 35 oldal/perc nyomtatási sebességgel, valamint széles körű hordozókezeléssel a kibővített papírtípus-támogatással.

Fokozott biztonság
A dokumentumokat, a hálózatokat és az eszközöket számos átfogó biztonsági funkció védi, beleértve a Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) automatikus rendszer-helyreállítással, a TPM 2.0 és a WPA3 támogatást.

Felhőkapcsolat
Együttműködjön a felhőben az intelligens uniFLOW Online Express szoftverrel, amely egyszerű hozzáférést biztosít a dokumentumokhoz, központosított eszközkezelést és biztonságos felhasználói hitelesítési protokollokat.

Könnyed szervizelhetőség
Csökkentse az állásidőt és a technikusok látogatását: egyszerűen cserélje ki a festéket és más fogyó alkatrészeket a Canon rendetlenségmentes festékkazettája és távfelügyelete segítségével.

Élénk képminőség
Nyomtasson nagy felbontású képeket élénk színekben az 1200 dpi állandó sebességű nyomtatással és az automatikus színátmenet-beállítással a nyomtatási sűrűség és színtónus automatikus korrekciójához.

Intuitív és biztonságos használhatóság
Hatékonyan kezelheti a dokumentumokat parancsikonok és egyérintéses munkafolyamatok segítségével, biztosítva a felhasználók biztonságát a Canon PRINT Business alkalmazáson keresztüli távoli kezeléssel, valamint az opcionális antimikrobiális fóliával a gyakori érintési pontokon.

Fenntartható működés
A csendes működés minimális zajkibocsátást biztosít a hibrid munkaterületekbe való zökkenőmentes integráció érdekében, míg az Eco Recovery csökkenti az energiafogyasztást az alacsonyabb üzemeltetési költségek érdekében.

Kategória: Lézer
Gyártó: Canon
Színes: Igen
LAN: Igen
Sebesség: 22 lap/perc
Papírformátum: A3
Wifi: Igen
Duplex: Igen
Toner, patron: C-EXV 64
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner