Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canon LEGRIA HF G70 Black
Canon LEGRIA HF G70 Black
Canon LEGRIA HF G70 Black
Canon LEGRIA HF G70 Black
Canon LEGRIA HF G70 Black
Termék adatai

Canon LEGRIA HF G70 Black

Cikkszám: 5734C006
LCD3,5", JPEG, 21,14MP, MPEG2, AAC-LC, LPCM, 4K, SD/SDHC, 740g, 109x84x182mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
597 812 Ft
Instock
db

Hozd ki magadból a filmrendezőt
Kezdje el filmkészítési utazását pompás 4K-ban. A kompakt és könnyű LEGRIA HF G70 kiváló minőségű 4K UHD videót, 20x-os Canon optikai zoom objektívet, fejlett autofókuszt, lassított felvételt Full HD 0,5x-ben, Fast Motion felvételt 4K/Full HD felbontásban 1200x-ig és HD élő közvetítést UVC-ben. USB-C-n keresztül számítógépen keresztül.

Bízzon a Canon 4K érzékelőben
A 4K-s videokamera-érzékelő és a DIGIC DV6 képfeldolgozó processzor éles, éles UHD-képet biztosít a 4K-s televíziókhoz, míg a 8-lapátos rekesznyílás moziszerű, életlen fénypontokat biztosít. Komponálja meg felvételét a 3,5 hüvelykes LCD-vel, vagy tartsa a fényképezőgépet a szeméhez, és használja a beépített EVF-et.

Vegye át a kreatív irányítást
Hatékonyabbá teheti filmjeit az erőteljes 20-szoros optikai zoommal és a fejlett képstabilizátorral készített dinamikus széles és közeli felvételekkel. Szabja testre a fényképezőgépet öt hozzárendelhető gombbal, és használja a beépített ND szűrőket az expozíció beállításához szélesebb rekesznyílások vagy lassabb zársebesség érdekében.

Gyors, precíz fókuszálás arcfelismeréssel
A LEGRIA HF G70 fejlett hibrid AF-rendszerrel rendelkezik, amelynek élességállítási sebessége gyors vagy sima AF-re állítható. A 3,5 hüvelykes LCD-kijelzővel állítsa be a fókuszt a kívánt AF-pont megérintésével. A még nagyobb pontosság és kényelem érdekében, különösen olyan forgalmas környezetben, ahol a témát fényképen kell tartani, az arcfelismerő AF és az arckövetés elérhető, míg a kézi élességállítás az objektív vezérlőgyűrűjén keresztül érhető el.

MP4 felvétel
A LEGRIA HF G70 támogatja az MP4 lejátszást kompatibilis TV-n keresztül. Ezenkívül 4K UHD 150 Mbps 25P felbontással, valamint Full HD 35 Mbps vagy 17 Mbps 50P/25P felbontással rögzít.

Több rögzítési lehetőség, egyéni képmenü és hangjelenet kiválasztása
Számos kimenet és felvételi lehetőség közé tartozik az infravörös mód, a lassított felvétel Full HD 0,5x-ben, a Fast Motion felvétel 4K/Full HD felbontásban akár 1200x-ig, valamint számos jelenetmód. Az egyéni képmenü lehetővé teszi a színegyeztetést más Canon fényképezőgépekkel, míg az audio motívumprogram a környezethez igazított hangfelvételt ad hozzá. A két SD-kártyanyíláson keresztüli egyidejű biztonsági mentés és relé rögzítés is biztosított.

Gyártó: Canon
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned