Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue
Termék adatai

Canyon CNE-KW43BL Joyce Kids Watch Blue

Cikkszám: CNE-KW43BL
Kijelző mérete: 1,54", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, Bluetooth, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Zene vezérlése
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
23 207 Ft
Instock
db
  • Kompatibilis az Android 7.0 és újabb operációs rendszerekkel (okostelefonok BT 4.0+ és Google Play szolgáltatások támogatásával, az Android GO nem támogatja az értesítéseket), iOS 13.0 és újabb operációs rendszerekkel.
  • Tizenévesek számára tervezve
  • Friss felhasználói felület
  • Push értesítések hívásokhoz és üzenetekhez
  • Kettős Bluetooth - közvetlen kapcsolat a TWS/BT fejhallgatóhoz/BT hangszóróhoz
  • 512 Mb zenetároló, zenelejátszó és beépített hangszóró
  • Kamera és zenei távirányító
  • Három előre telepített játék
  • Aktív egészségfigyelés: pulzusszám, kalóriák, lépések
  • 25 sportmód
  • Testreszabható óraszámlapok
  • Akár 5 napos akkumulátor-üzemidő
  • IP67 vízálló

Ez a mutatós okosóra igen figyelemre méltó - biztosan hallatni fogja a hangját. A KW-43 Joyce kifejezetten tiniknek készült, és olyan ügyes kezelőfelülettel büszkélkedhet, amelyet olyan könnyű használni, mint egy kanál. Az óraszámlapokat a beépített opciók, az alkalmazás könyvtárából vagy saját, egyéni óraszámlapok létrehozásával válthatod. A hívásokról és üzenetekről szóló értesítésekkel mindig kapcsolatban maradhatsz. A kettős Bluetooth funkció lehetővé teszi a TWS/Bluetooth fejhallgatóhoz vagy egy Bluetooth hangszóróhoz való csatlakoztatást a gyermeked zenei vágyaihoz. Ha már a zenéknél tartunk, a KW-43 Joyce 512 Mb tárhellyel és beépített hangszóróval rendelkezik, így a gyerekek menet közben is hallgathatják kedvenc beatjeiket. A kamerával és a zenei távirányítóval pedig anélkül készíthetnek képeket és válthatnak zeneszámot, hogy elővennék a telefonjukat. Ez még nem minden: A KW-43 három előre telepített játékkal is rendelkezik, hogy a tulajdonos szórakoztassa. A pulzusszám, a kalóriák és a lépések aktív egészségügyi monitorozásával pedig ez az okosóra az egészséges életmódra ösztönöz. A sportos tinik számára a Joyce 25 sportmóddal büszkélkedhet, amelyek közül választhat. Legyen szó kosárlabdáról, fociról vagy úszásról, ez az okosóra nyomon követheti a fejlődésüket, és segíthet nekik a képességeik csiszolásában. Az akár 5 napos akkumulátor-üzemidővel és az IP67-es vízállósági besorolással ez az okosóra strapabíróbb, mint a kategóriájának legtöbb készüléke. Tartsa távol az aggodalmakat! Ha a tinédzsered aktív és szereti a kütyüket, a KW-43 az a készülék, amit be kell szerezned!

Stílus

Mutassa meg stílusát óránk egyedi és élénk dizájnjával - ahol az elegancia találkozik a személyiséggel minden gondosan megmunkált tokban és szíjban! Az önkifejezés az, amit az óra tervezésekor szem előtt tartottunk.

Új megjelenés minden nap!

Soha ne viselje kétszer ugyanazt az óralapot 365 napos kollekciónkkal. Válasszon 10 kész dizájn közül, vagy keverje össze az alkalmazásunkban található több mint 360 lehetőséggel - de ami még jobb, tervezze meg a sajátját!

Élénk 1,54 hüvelykes IPS kijelző!

Az okosóra 1,54 hüvelykes, 240x240 felbontású IPS-képernyővel rendelkezik, amely kompakt méretéhez képest tiszta és éles képi megjelenítést kínál. Az IPS technológia élénk színeket és széles betekintési szögeket biztosít, így az értesítések olvasása és a menükben való navigálás különböző nézőpontokból is egyszerű. Az éles kijelzőnek köszönhetően a felhasználók zökkenőmentes és magával ragadó élményt élvezhetnek, akár beltérben ellenőrzik az üzeneteket, akár útközben nézik a fitneszstatisztikákat.

Csatlakoztathatóság

Tinédzsered könnyedén nyomon követheti a hívásokat és a push-értesítéseket egy pillantással a csuklóján. A kettős BT funkció lehetővé teszi a fejhallgatóhoz vagy a hangszóróhoz való egyidejű csatlakozást. A zenelejátszás és az okostelefon kamerája közvetlenül az óráról vezérelhető.

Szórakoztató és aktív életmód

A Joyce segít az aktív életben: 25 sportolási mód közül választhatsz. Ez az okosóra képes a pulzusszám, a lépések és a kalóriák mérésére - remek módja az egészséges szokások kialakításának. Három előre telepített játékot és egy audiólejátszót adtunk hozzá zenéhez vagy hangoskönyvekhez. Csatlakoztassa az órát USB-kábelen keresztül egy számítógéphez, és másolja fájljait az 512 Mb-os tárhelyre. Van egy beépített 0,7 W-os hangszóró az útközbeni zenehallgatáshoz. Az alapvető szükségletek is itt vannak: számológép, ébresztő, naptár és stopperóra.

Építési minőség

Az IP67-es védelemmel ez az okosóra vízálló és mindenféle tevékenységre alkalmas. A hosszú, akár ötnapos akkumulátor-üzemidő biztosítja a stresszmentes felhasználói élményt.

Élénk 1.54' IPS képernyő

Tapasztald meg a lenyűgöző tisztaságot az 1,8' IPS fényes képernyővel, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen fényviszonyok között élénk színeket és éles részleteket biztosítson. Akár beltéren, akár kültéren, élvezze a kristálytiszta kijelzőt, amely életre kelti a tartalmakat. Ez a képernyő tökéletesen alkalmas munkához és szórakozáshoz egyaránt, zökkenőmentes és vizuálisan magával ragadó élményt biztosít.

Gyártó: Canyon
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned