Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green
Termék adatai

Canyon CNE-KW43YB Joyce Kids Watch Green

Cikkszám: CNE-KW43YB
Kijelző mérete: 1,54", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, Bluetooth, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Zene vezérlése
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
23 207 Ft
Instock
db
  • Kompatibilis az Android 7.0 és újabb operációs rendszerekkel (okostelefonok BT 4.0+ és Google Play szolgáltatások támogatásával, az Android GO nem támogatja az értesítéseket), iOS 13.0 és újabb operációs rendszerekkel.
  • Tizenévesek számára tervezve
  • Friss felhasználói felület
  • Push értesítések hívásokhoz és üzenetekhez
  • Kettős Bluetooth - közvetlen kapcsolat a TWS/BT fejhallgatóhoz/BT hangszóróhoz
  • 512 Mb zenetároló, zenelejátszó és beépített hangszóró
  • Kamera és zenei távirányító
  • Három előre telepített játék
  • Aktív egészségfigyelés: pulzusszám, kalóriák, lépések
  • 25 sportmód
  • Testreszabható óraszámlapok
  • Akár 5 napos akkumulátor-üzemidő
    IP67 vízálló

Ez a mutatós okosóra igen figyelemre méltó - biztosan hallatni fogja a hangját. A KW-43 Joyce kifejezetten tiniknek készült, és olyan ügyes kezelőfelülettel büszkélkedhet, amelyet olyan könnyű használni, mint egy kanál. Az óraszámlapokat a beépített opciók, az alkalmazás könyvtárából vagy saját, egyéni óraszámlapok létrehozásával válthatod. A hívásokról és üzenetekről szóló értesítésekkel mindig kapcsolatban maradhatsz. A kettős Bluetooth funkció lehetővé teszi a TWS/Bluetooth fejhallgatóhoz vagy egy Bluetooth hangszóróhoz való csatlakoztatást a gyermeked zenei vágyaihoz. Ha már a zenéknél tartunk, a KW-43 Joyce 512 Mb tárhellyel és beépített hangszóróval rendelkezik, így a gyerekek menet közben is hallgathatják kedvenc beatjeiket. A kamerával és a zenei távirányítóval pedig anélkül készíthetnek képeket és válthatnak zeneszámot, hogy elővennék a telefonjukat. Ez még nem minden: A KW-43 három előre telepített játékkal is rendelkezik, hogy a tulajdonos szórakoztassa. A pulzusszám, a kalóriák és a lépések aktív egészségügyi monitorozásával pedig ez az okosóra az egészséges életmódra ösztönöz. A sportos tinik számára a Joyce 25 sportmóddal büszkélkedhet, amelyek közül választhat. Legyen szó kosárlabdáról, fociról vagy úszásról, ez az okosóra nyomon követheti a fejlődésüket, és segíthet nekik a képességeik csiszolásában. Az akár 5 napos akkumulátor-üzemidővel és az IP67-es vízállósági besorolással ez az okosóra strapabíróbb, mint a kategóriájának legtöbb készüléke. Tartsa távol az aggodalmakat! Ha a tinédzsered aktív és szereti a kütyüket, a KW-43 az a készülék, amit be kell szerezned!

Gyártó: Canyon
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned