Távsegítség
Kosár
Fiókom
Choetech  T600-F Wireless Charger White
Choetech  T600-F Wireless Charger White
Choetech  T600-F Wireless Charger White
Choetech  T600-F Wireless Charger White
Choetech  T600-F Wireless Charger White
Termék adatai

Choetech T600-F Wireless Charger White

Cikkszám: T600-F
Wireless töltő, 15W, White
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
10 720 Ft
Instock
db

Bemutatjuk a Choetech T600-at
Egy forradalmian új, 3 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltőt, amely még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi eszközei használatát. Ez a funkcionalitás, az elegancia és az innováció kombinációja. Ennek köszönhetően egyszerre töltheti okostelefonját, okosóráját és fejhallgatóját, így maximális hatékonyságot és esztétikus megjelenést érhet el. Ismerje meg a Choetech T600-at, és emelje új szintre a vezeték nélküli töltést!

3 az 1-ben vezeték nélküli töltő
A Choetech T600-zal egyszerre töltheti okostelefonjait, okosóráit és fejhallgatóit, így ideális megoldást jelent mindazok számára, akik különféle eszközök hatékony töltésére vágynak. Takarítson meg helyet a kábelek elhagyásával, és élvezze a rendezett töltőállomást.

Maximális teljesítmény 15W
A 15 W teljesítmény gyors töltést jelent. A Choetech T600 elegendő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy minden eszköze teljes mértékben működőképes legyen. Irányítsd az idődet azáltal, hogy elkerüli a hosszú várakozási időt a töltéssel.

Kompatibilitás Qi eszközökkel
A Qi eszközökkel való kompatibilitásának köszönhetően a Choetech T600 népszerű okostelefonok, okosórák és fejhallgatók széles skáláját támogatja. Nem számít, milyen eszközökkel rendelkezik, biztos lehet benne, hogy a Choetech T600 kielégíti töltési igényeit.

Töltő az órához
A termék óratöltővel rendelkezik, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi az okosóra töltését. Helyezze óráját biztonságosan a töltőre, és a mágneses csatlakozás biztosítja a stabil és hatékony töltést.

Gyártó: Choetech
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned