Távsegítség
Kosár
Fiókom
Cisco Business 145AC Access Point
Termék adatai

Cisco Business 145AC Access Point

Cikkszám: CBW145AC-E
Access point, LAN 4, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
61 151 Ft
Instock
db

Az elegáns kialakítású és kis méretű Cisco Business 145AC hozzáférési pont a Cisco nagy teljesítményű funkcióinak teljes skáláját kínálja a helyiségekben vagy irodákban, ahol vezetékes és vezeték nélküli eszközök keverékét használják.

A Cisco®Business 145AC hozzáférési pont (1. ábra) egy kompakt, falra szerelhető hozzáférési pont, amely ideális a vezetékes és vezeték nélküli eszközök csatlakoztathatóságát egyaránt igénylő szobai vagy irodai telepítésekhez.

A 802.11ac Wave 2 vezeték nélküli szabványok támogatását és a Gigabit Ethernet vezetékes csatlakozást egy elegáns eszközbe foglalva a Cisco Business 145AC úgy készült, hogy a falba épített kábelezési infrastruktúrát teljes mértékben kihasználja, miközben beleolvad a vizuális lábnyomba. Ez a kombináció a telepítés rugalmasságát biztosítja, miközben a legjobb teljesítményt nyújtja.

A 802.11ac Wave 2 szabványt betartva a Cisco Business 145AC hozzáférési pont akár 867 Mbps adatátviteli sebességet biztosít 5 GHz-es rádióján. Ez meghaladja a 802.11n szabványt támogató hozzáférési pontok által kínált adatátviteli sebességet. Emellett akár 1 Gbps összesített, két rádiós adatátviteli sebességet is lehetővé tesz, ami a kisvállalkozások és a menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára szükséges alapot nyújt ahhoz, hogy a vezeték nélküli felhasználók teljesítménybeli elvárásai és igényei előtt járjanak.

Az elmúlt években a kisvállalkozások, a vállalatok és a menedzselt szolgáltatók egyaránt egyre inkább a vezeték nélküli hozzáférést választották a hálózati kapcsolódás fő formájaként. Ezzel az eltolódással együtt jár az az elvárás is, hogy a vezeték nélküli kapcsolatnak nagy teljesítményű élményt kell nyújtania. A Cisco Business 145AC hozzáférési pont iparágvezető teljesítményt nyújt, rendkívül biztonságos és megbízható vezeték nélküli kapcsolatokkal, a robusztus, mobil végfelhasználói élmény érdekében.

Az 1. táblázat felsorolja a Cisco Business 145AC hozzáférési pont jellemzőit és előnyeit.


Gyártó: Cisco
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned