Távsegítség
Kosár
Fiókom
COLOP E-Mark 3-colour ink cartridge C2 CMY
COLOP E-Mark 3-colour ink cartridge C2 CMY
COLOP E-Mark 3-colour ink cartridge C2 CMY
Termék adatai

COLOP E-Mark 3-colour ink cartridge C2 CMY

Cikkszám: 156664
E-Mark, E-Mark Create, E-Mark Go
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
19 921 Ft
Instock
db

Forradalmi C2 háromszínű tintapatronunk, amelyet gondosan kidolgoztunk a zökkenőmentes mobil nyomtatási élmény érdekében. Ez a precízen megtervezett patron olyan speciális tintaformulával van feltöltve, amely egyenletesen magas és ragyogó nyomtatási minőséget biztosít, garantálva a lenyűgöző eredményeket már az első nyomtatástól kezdve. Akár szórványosan, akár gyakran nyomtat, a C2 patront úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtson, és minden egyes használat során éles és élénk nyomatokat biztosítson.

A patronban található vízbázisú tinta a lehetőségek világát nyitja meg, lehetővé téve a különböző nedvszívó felületekre történő nyomtatást. A C2 tintapatron a papírtól és kartontól kezdve a textíliákon át a fáig könnyedén alkalmazkodik, így sokoldalú választás minden nyomtatási igényhez. A szinte minden nedvszívó anyaggal való kompatibilitása biztosítja, hogy kreatív törekvései nem ismerjenek határokat.

Fektessen be a C2 tintapatronba a megbízható és hatékony nyomtatási megoldásért. Emelje fel mobil nyomtatási élményét ezzel a csúcstechnológiával, és legyen tanúja annak, hogy nyomtatásainak ragyogása életre kel. Bízzon a kifejezetten erre a célra kifejlesztett tinta minőségében, és élvezze az állandóan kivételes eredményeket minden nyomtatási feladatnál.


Gyártó: COLOP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned