Távsegítség
Kosár
Fiókom
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
COLOP E-Mark Go Mobile Printer White
Termék adatai

COLOP E-Mark Go Mobile Printer White

Cikkszám: 164238
600dpi, Színes, Wifi
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
75 990 Ft
Instock
db

Gyerünk... nyomtassunk.
Többszínű lenyomatok számos különböző felületen.

Mind a nyomtatót, mind az e-mark go alkalmazást azzal az egyértelmű céllal fejlesztették ki, hogy rendkívül intuitív és egyszerű kezelhetőséget kínáljon, amely ugyanakkor maximális kreativitást és egyediséget tesz lehetővé.

A tintasugaras technológián alapuló e-mark go lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többszínű lenyomatokat készítsenek szinte bármilyen nedvszívó felületre, például papírra, kartonra, parafára, textilre, fára, kőre, bőrre és még sok más felületre. A kreatív társ, amely minden kézitáskában elfér, az új, kategóriájában legjobb e-mark go alkalmazáson keresztül vezérelhető, amelyben egyedi motívumok tervezhetők. Az Ausztriában kifejlesztett és gyártott e-mark go már elnyerte a rangos német innovációs díj 2022 arany fokozatát.

"Ahelyett, hogy egy lapot vagy papírt helyezne be, egyszerűen csak ráhelyezi egy felületre. Ez rendkívül kényelmessé teszi a használatát, és teljesen új lehetőségeket teremt az alkalmazásban is. Mindenki számára praktikus eszköz, amely könnyen használható és tökéletesen illeszkedik a barkácsolási trendbe" - olvasható a zsűri indoklásában.

Hasznos kiegészítők és fogyóeszközök egészítik ki a sokoldalú nyomtatási mindenest.

Bullet Journaling
Az e-mark go tökéletes eszköz egyedi bullet journálok készítéséhez. Mint egyetlen más eszköz sem, ez a mobil nyomtató pillanatok alatt műalkotássá változtat egy egyszerű fehér naplóoldalt. Nyomtathat közvetlenül a naplójába, vagy gyönyörű címkéket készíthet és ragaszthat bele.

Szalagnyomtatás
Az e-mark go a szalagvezető segítségével szalagokra nyomtatja az egyedi dizájnodat. Még speciálisan bevont szalagot is kínálunk, amely vízállóvá teszi a lenyomatot. Készítsen szalagokat virágcsokrokhoz, készítsen saját, rendkívüli cipőfűzőt tornacipőjéhez, vagy tervezzen pántot mobiltelefonja tokjához. Az e-mark go számos lehetőséget nyit meg, hogy színt és egyéniséget vigyen életmódjába.

Címkekészítő
Használja végtelen címkegyűjteményünket, hogy egyetlen mozdulattal több címkét is létrehozzon. Válasszon a fehér, átlátszó vagy textilcímkék közül, amelyek a ruhadarabokra vasalhatók, hogy a lenyomat mosásálló legyen.

Jelek és címkék nyomtatása
Az e-mark go sok más lehetőség mellett tábla- és címkenyomtató is. A vonalzó segítségével tökéletesen elhelyezheti a lenyomatot ezeken a keskeny felületeken.

Nyomtatás textíliákra
Nyomtasson közvetlenül és teljes színben textilanyagból készült tornacipőire. Néhány mozdulattal létrehozhatja egyedi tornacipő-designját, amely garantáltan senki másnak nincs meg. Használjon rögzítő spray-t, hogy a lenyomat vízálló legyen.

Nyomtatás szinte minden nedvszívó felületre
Nyomtasson fára, textilre, parafára, kőre, tollra. Megannyi lehetőség.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned