Távsegítség
Kosár
Fiókom
COLOP E-Mark Mobile Printer White
COLOP E-Mark Mobile Printer White
COLOP E-Mark Mobile Printer White
COLOP E-Mark Mobile Printer White
COLOP E-Mark Mobile Printer White
Termék adatai

COLOP E-Mark Mobile Printer White

Cikkszám: 153111
Színes, USB, Wifi
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
151 089 Ft
Instock
db

Mobil nyomtató szakembereknek
Használja az e-markot a legkülönbözőbb üzleti területeken: szervezési vagy feldolgozási eszközként az irodában, csomagok és dokumentumok címkézésére a logisztikában, marketing- és értékesítési eszközként az egyszerű megszemélyesítési lehetőségnek köszönhetően és még sok másban. Az e-mark számos nyomtatót egyesít egyetlen praktikus eszközben: címkenyomtató, jelnyomtató, szalagnyomtató, kártyanyomtató és a különböző felületekre történő közvetlen nyomtatásra alkalmas nyomtató.

Hotel és étterem
Szállodákban, éttermekben és bárokban az e-mark használható üdvözlő- vagy VIP-üzenetek nyomtatására, ár- vagy ételcímkék nyomtatására, a vendégek tájékoztatására a napi menetrend utolsó pillanatban bekövetkező változásairól, a szalvéták személyre szabására, valamint időjárás-jelentések, csomagcímkék és Wi-Fi kódok nyomtatására. Ez a tökéletes eszköz arra, hogy a vendégek és látogatók emlékezetes élményben részesüljenek.

Iroda
Az e-mark hasznos eszköz az irodákban és szervezési célokra. Közvetlenül nyomtathat a bejövő és kimenő dokumentumokra, emlékeztetőket nyomtathat, belső jóváhagyási folyamatot hozhat létre, rendszerezheti a fájlokat és mappákat, valamint a sorozatnyomtatási funkcióval hatékonyan végezheti a meglévő vagy potenciális ügyfeleknek szóló postai küldeményeket. Hatékony, mindenre kiterjedő eszköz bármely iparágban működő irodák számára.

Logisztika és számozás
A sorszámok, QR-kódok, vonalkódok és címek nyomtatása olyan egyszerű, mint 1-2-3 az e-mark számozási funkcióval, annak QR- és vonalkódgenerátorával, valamint a sorszámnyomtatási lehetőséggel. Ezáltal az e-mark ideális társa a logisztikai részlegeknek, valamint minden olyan vállalkozásnak, amely számára előnyös lenne az automatizált számozás gyors és hatékony nyomtatása.

Címkekészítő
Az e-mark sokkal több, mint egy címkekészítő. Az alkalmazásban megtervezheti színes lenyomatát, beleértve a logót, dátumot és időt, QR- és vonalkódokat és még sok mást. Nyomtasson címkéket promóciókhoz vagy áradatokhoz a kiskereskedelmi üzletekben, sorozat- vagy vonalkódokat a raktárak polcaira vagy címcímkéket a csomagokra. Az e-mark címkekínálata széleskörű, még vasalható textilcímkéket is kínál.

Szalagkészítő
A szalagállomással az e-mark úgy működik, mint egy professzionális tekercses nyomtató. Akár teljes tekercset szeretne nyomtatni, akár csak tetszőleges számú lenyomatot szeretne a szalagjára, az e-mark egyedülálló és soha nem látott módon kezeli az individualizálás, a rugalmasság és a hatékonyság igényét.

Kártyakészítő
Legyen szó pultra szánt árkártyákról, személyre szabott névjegykártyákról, munkavállalói, látogatói vagy tagsági kártyákról vagy éves jegyekről, a többsoros nyomtatóeszközzel a kártyanyomtatás rugalmas és egyszerű lesz.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned