Távsegítség
Kosár
Fiókom
Creative Zen Hybrid Pro Classic Bluetooth Gaming Headset Black
Creative Zen Hybrid Pro Classic Bluetooth Gaming Headset Black
Creative Zen Hybrid Pro Classic Bluetooth Gaming Headset Black
Termék adatai

Creative Zen Hybrid Pro Classic Bluetooth Gaming Headset Black

Cikkszám: 51EF1040AA001
Headset, 2.0, 32Ohm, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Hatótáv:10m, Black, Bluetooth, RGB, Gamer
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
72 470 Ft
Instock
db

KORLÁTOK NÉLKÜL
A következő generációs digitális hang létrehozása a Bluetooth LE Audio és az LC3 kodek segítségével, személyre szabott és magával ragadó hallgatási élménnyel a díjnyertes Super XFi technológiának köszönhetően. Hibrid aktív zajszűréssel (ANC) és Ambient móddal, nagyon hosszú, akár 100 órás akkumulátor-üzemidővel és UltraLow ​​Latency (ULL) móddal is fel vannak szerelve, ami a hangélmény új dimenzióját nyitja meg.

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS HANG FELOLDÁSA
Továbbfejlesztett vezeték nélküli hangteljesítmény lényegesen alacsonyabb bitsebességgel és energiafogyasztással Unicast (CIS) és Broadcast (BIS) móddal.

MEGOSZTÁS
Streameljen egy vagy korlátlan számú LE Audio-kompatibilis eszközre egyetlen forrásból Unicast és Broadcast módban.

HANGOLÓDJON A VILÁGRA
Hangoljon a nyilvános hangfolyamokra, vagy hallgassa a múzeumokban vagy közlekedési csomópontokban található nyilvános tévéképernyők hangját egy LE Audio-kompatibilis eszközön Broadcast móddal.

ÉREZHETŐ BASSZUS
Erőteljes és moziszerű hangzás a speciálisan hangolt 40 mm-es titánbevonatú, teljes körű dinamikus hangszóróknak köszönhetően. Javítsa hangminőségét a Creative alkalmazás előre beállított hangszínszabályzóinak beállításával vagy kiválasztásával.

ULTRAALACSONY HANG KÉSLELTETÉS
Ultra-low Latency Mode (ULL). Késleltetésmentes hangzást biztosít, akár ~20 ms-ig.

HOSSZABB AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM
Az állóképesség végső bajnoka, akár 100 órás SUPER akkumulátor-élettartamával. Egy gyors 5 perces töltés 5 óra3 hallgatási időt biztosít.

ZENE, MINT MÉG SOHA
Nyissa ki személyes terét a hibrid aktív zajszűréssel (ANC), amely a környezeti zaj akár 98%-át kiküszöböli.

HIBRID ANC
Négy dedikált Active Noise Cancellation (ANC) hibrid mikrofon – visszacsatolással és előrecsatolással – a környezeti zaj szélesebb spektrumát szűri ki -35 dB-ig.

CSAK A HANGOD ÉS SEMMI MÁS
Élvezze a kivételesen tiszta hívásokat a beépített zajszűrő mikrofonokkal, amelyet tovább erősít a fejlett AI-alapú Deep Neural Network (DNN) zajcsökkentési technológia, amely intenzív tanulási algoritmust használ a nem kívánt zaj hatékony, valós idejű kiküszöbölésére.

LESZERELHETŐ GEMES MIKROFON
A mellékelt levehető szórókeret mikrofon optimális hangrögzítést és fokozott tisztaságot biztosít.

KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
Könnyű hozzáférést biztosít a lejátszásvezérlőkhöz, a hangsegéd aktiválásához és még sok máshoz, így minden szükséges vezérlőt kéznél tart.

VEZETÉK NÉLKÜLI STREAMELÉS TÖBB KÉSZÜLÉK PÁROSÍTÁSÁVAL
Élvezze a zökkenőmentes audio streaminget a Bluetooth 5.3 és a többpontos csatlakozás révén. Párosítson egyszerre akár két Bluetooth-eszközt, így két különálló audioeszközről fogadhat hívásokat és streamelhet hangot.

TELJES HORDOZHATÓSÁG, TELJES KÉNYELEM
Az állítható fejpánttal, valamint a 90°-ban elforgatható és összecsukható fülkagylókkal biztonságosan illeszkedik az Ön igényeihez. Használat után könnyen összecsukható és tárolható. Ezenkívül a fejpánt puha habszivacs és a cserélhető puha fülpárnák további kényelmet biztosítanak.

TELJESEN TESTRESZABHATÓ RGB GYŰRŰ
Az akár 16,8 millió RGB szín széles választékával a személyre szabott fénygyűrűk testreszabható bármilyen hangulathoz vagy harci állomáshoz.

DÍJNYERTES SUPER X-FI FEJHALLGATÓ HOLOGRÁFIAI TECHNOLÓGIA
A Super X-Fi technológia egy professzionális, több hangsugárzós rendszert reprodukál a fejhallgatóban, így a hangok természetesek, úgy, ahogy kellene. A Creative Zen Hybrid Pro egy pár SXFI READY* tanúsítvánnyal rendelkező fejhallgató, amelyet kifejezetten az SXFI READY ökoszisztéma eszközeivel és alkalmazásaival, például az SXFI alkalmazással való optimális teljesítményre hangoltak.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned