Távsegítség
Kosár
Fiókom
D-Link COVR-X1862 COVR AX1800 Dual Band Whole Home Mesh Wi‑Fi 6 System (2-PACK)
D-Link COVR-X1862 COVR AX1800 Dual Band Whole Home Mesh Wi‑Fi 6 System (2-PACK)
D-Link COVR-X1862 COVR AX1800 Dual Band Whole Home Mesh Wi‑Fi 6 System (2-PACK)
Termék adatai

D-Link COVR-X1862 COVR AX1800 Dual Band Whole Home Mesh Wi‑Fi 6 System (2-PACK)

Cikkszám: COVR-X1862
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 1xLAN, Gigabit LAN, 2.4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
81 350 Ft
Instock
db

Teljes otthoni lefedettség, Wi-Fi 6 sebesség, egyetlen egyszerű hálózat.
A Covr zökkenőmentes, megbízható Wi-Fi-t biztosít, amely otthona minden szegletét lefedi. A Covr Wi-Fi 6 megoldását a mai, eszközsűrű otthonokhoz tervezték, így tökéletes a 4K streaminghez, a VR-játékokhoz, a videotelefonáláshoz és ahhoz, hogy bárhol kapcsolatban maradj otthon.

AX1800 Next-Gen Wi-Fi 6
A mai, eszközsűrű otthonokhoz tervezett megoldás ideális a 4K streaminghez, VR-játékokhoz, videohívásokhoz, és ahhoz, hogy minden okos otthoni eszköze kapcsolatban maradjon.

Intelligens barangolás
Zökkenőmentesen csatlakoztatja eszközeit a legerősebb jelhez, miközben Ön szobáról szobára mozog, kiküszöbölve ezzel, hogy le kelljen választani és újra csatlakozniuk.

Intelligens irányítás
Automatikusan a legjobb vezeték nélküli sávhoz irányítja eszközeit, hogy mindig gyors és megbízható Wi-Fi-hoz legyen csatlakoztatva otthonában.

OFDMA
A több eszköznek szánt kis adatcsomagokat együtt továbbítja, és soha többé nem kell sorba állnia. Tökéletes a sávszélességért küzdő, sávszélességre éhes eszközök számára.

Egyszerű beállítás
A Covr Pontok már a dobozból előszerelt állapotban érkeznek, csak csatlakoztassa őket, és máris kezdheti a munkát.

Szülői felügyelet
Rendelje az eszközöket a családtagok profiljához, hogy egyedileg blokkolhassa az eszközöket és a webhelyeket, ütemezhesse a hozzáférést, és kikapcsolhassa a Wi-Fi-t.

Nagyobb lefedettség hozzáadása
A Covr egy skálázható megoldás. Adjon hozzá további Covr Pontokat, ahol a nagyobb lefedettség érdekében bővítenie kell a hálózatot.

Együttműködik a routerével
Egyszerűen csatlakoztassa a Covr-t az internetszolgáltatója által biztosított routerhez vagy átjáróhoz, hogy egész otthoni lefedettséget adjon a hálózatához.

Forradalmi ugrás a hiperkapcsolatos otthonok számára.
A Wi-Fi 6 a Wi-Fi technológia következő generációs szabványa. A Wi-Fi 6, más néven "802.11ax", a jelenlegi 802.11ac Wi-Fi szabványra épül és továbbfejleszti azt. Gyorsabban nézhet, játszhat és böngészhet a ház minden szobájából.

COVR az otthonát a zökkenőmentes hálós Wi-Fi.
Az 1 emeletes lakásoktól a 4 emeletes házakig, a pincéktől a kerti teraszokig - Covr az egész otthonodat Wi-Fi hálózatba, hogy zökkenőmentes lefedettséget biztosítson, amely megszünteti a Wi-Fi holt zónákat a nehezen elérhető területeken.

Nagyobb sebesség, lefedettség, kapacitás és hatékonyság - mint valaha.
A következő generációs Wi-Fi 6 tökéletes az olyan intelligens otthonok számára, ahol egyszerre több eszközön is hibátlan kapcsolatra van szükséged - lehetővé teszi a streamelést, a játékot vagy a munkát anélkül, hogy aggódnod kellene a pufferelés, a kiesések vagy az interferencia miatt.

Újgenerációs Wi-Fi élmény.
A Wi-Fi 6 számos új technológiát kínál, hogy az eddigi legjobb vezeték nélküli hálózati élményt hozza létre. 1024 QAM funkcióval rendelkezik, amely akár 25%-kal növeli az eszközök átviteli sebességét.

Az új OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access) és a BSS Coloring technológia a teljes hálózat hatékonyságának javításával növeli a hálózati kapacitást, hatótávolságot és sebességet.

Mindig a legerősebb jelhez csatlakozik.
A Covr Pontok a Covr Smart Roaming és Smart Steering technológiájának köszönhetően automatikusan a lehető legerősebb elérhető jelhez csatlakoztatja eszközeit, így Ön akkor is kapcsolatban marad, amikor szobáról szobára mozog.

Viszlát pufferelés!
Élvezze a hang- és videohívásokat családjával és barátaival kimaradások nélkül, streameljen 4k filmeket és boxseteket bármelyik hálószobában pufferelés nélkül, és töltsön le fájlokat, miközben élőben közvetíti legújabb játékkalandját.

Te vagy a főnök.
Hozzon létre családbarát internetet, ha átveszi az irányítást a hálózata felett. Állítson be egyértelmű online határokat és időbeosztást, hogy kevesebb panaszkodással és nagyobb kontrollal rendelkezzen.



Gyártó: D-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned