Távsegítség
Kosár
Fiókom
D-Link DSR-1000AC Wireless AC Unified Services VPN Router
D-Link DSR-1000AC Wireless AC Unified Services VPN Router
Termék adatai

D-Link DSR-1000AC Wireless AC Unified Services VPN Router

Cikkszám: DSR-1000AC
WI-FI 5 (802.11ac), 2xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 450Mbps, 5GHz 1300Mbps, Dual Band, USB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
271 200 Ft
Instock
db

A D-Link DSR-1000AC Wireless AC Unified Services VPN Router biztonságos, nagy teljesítményű hálózati megoldásokat kínál a kis- és középvállalkozások növekvő igényeinek kielégítésére. A következő generációs vezeték nélküli teljesítmény akár 1300 Mbps vezeték nélküli sebességet biztosít.

Átfogó kezelési képességek

A DSR-1000AC két WAN Gigabit Ethernet portot tartalmaz, hogy magas rendelkezésre állást biztosítson a WAN vagy internetkapcsolatok számára. A forgalom a kimenő terheléselosztás segítségével terheléskiegyenlítésre kerülhet a kapcsolatok között, növelve az üzleti alkalmazások teljesítményét és rendelkezésre állását. Támogatja a mobil szélessávú hálózatokat egy opcionális USB-modemen1 keresztül, mint például a 3G vagy 4G dongle.

Webes hitelesítési képességek

A Captive Portal lehetővé teszi az alkalmazottak és a vendégfelhasználók egyszerű hitelesítését és engedélyezését egy testreszabott céloldalra való belépéssel. A felhasználók hitelesítése történhet helyi adatbázis, RADIUS, LDAP, Microsoft Windows Active Directory, NT Domain és POP3 szerver segítségével. Egyszerre legfeljebb négy szerver konfigurálható.

Teljes körű és robusztus VPN funkciók

A teljes körűen felszerelt virtuális magánhálózat (VPN) biztonságos kapcsolatot biztosít mobil dolgozói és fiókirodái számára a hálózatához. A DSR-1000AC képes Secure Sockets Layer (SSL) VPN-alagutak, valamint Generic Routing Encapsulation (GRE) alagutak létrehozására, így a mobil felhasználók számára lehetővé teszi a központi vállalati adatbázishoz való távoli hozzáférést. A telephelyek közötti VPN-alagutak az IP Security (IPSec) protokollt, a PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) vagy az L2TP (Layer 2 Tunneling Protocol) protokollt használják, hogy titkosított virtuális kapcsolatokon keresztül megkönnyítsék a fiókirodák összeköttetését. Az OpenVPN lehetővé teszi a mobil felhasználók számára, hogy titkosított kapcsolatokon keresztül csatlakozzanak az intranethez PC-jükkel, laptopjaikkal vagy mobil eszközeikkel.


Gyártó: D-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned