Távsegítség
Kosár
Fiókom
D-Link DWR-932/E 4G LTE Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps
Termék adatai

D-Link DWR-932/E 4G LTE Mobile WiFi Hotspot 150 Mbps

Cikkszám: DWR-932/E
WI-FI 5 (802.11ac), 2,4GHz 300Mbps, 4G, SIM
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
33 124 Ft
Instock
db

Hozza magával az internetet.

A D-Link DWR-932 4G LTE mobil Wi-Fi Hotspot 150 Mbps lehetővé teszi a szupergyors 4G LTE mobilinternet csatlakoztatását és megosztását akár 150 Mbps letöltési sebességgel, így bárhonnan, nagyobb sebességgel streamelhet zenét/videókat, játszhat online játékokkal, tölthet le és tölthet fel fájlokat több eszközön.

Saját hotspot létrehozása

A DWR-932 4G LTE mobil Wi-Fi Hotspot 150 Mbps egy 4G/LTE nagysebességű szélessávú Wi-Fi mobil hotspot. A DWR-932 4G internetkapcsolatot használ, hogy egyszerű, gyors, távoli Wi-Fi hálózatot biztosítson Önnek.

Ahelyett, hogy a mobil internetkapcsolatát egyetlen eszközre korlátozná egy USB-dongle segítségével, a DWR-932 lehetővé teszi egy Wi-Fi hotspot létrehozását, hogy az internetkapcsolatot több eszközzel megoszthassa.

Csatlakozás

Csatlakoztassa nagy sebességű mobil szélessávú kapcsolatát több Wi-Fi eszközhöz, például okostelefonokhoz, táblagépekhez és notebook számítógépekhez.

Védje a címet.

A beépített tűzfal véd az interneten keresztül érkező támadások ellen, az iparági szabványnak megfelelő WPA/WPA2 biztonság pedig megakadályozza a hálózathoz való illetéktelen hozzáférést.

Méret

Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében, nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral, amellyel hosszabb ideig dolgozhat és játszhat útközben.

Megosztás másokkal

Hordozható mérete és újratölthető akkumulátora lehetővé teszi, hogy bárhol megoszthassa kapcsolatát.

Osszon meg egyetlen mobil internetkapcsolatot barátaival vagy kollégáival, hogy egyszerre több eszközön küldhessen és fogadhasson e-maileket, szörfözhessen az interneten vagy kezdeményezhessen Voice over IP-hívásokat.

Csatlakozás bárhol

Egyszerűen helyezze be az adatforgalomra képes SIM-kártyát, és ossza meg internetét, hogy családja és barátai is kapcsolatban maradhassanak.

Ideális üzleti utakra, ahol egy megbeszélés vagy utazás során meg kell osztania az internetkapcsolatot, így minden útitársának internet-hozzáférést biztosíthat, függetlenül attól, hogy laptopot vagy mobilkészüléket használnak.

Kicsi. Vékony. Gyors.

A DWR-932 4G LTE mobil Wi-Fi Hotspot 150 Mbps azonnali kapcsolatot biztosít egy nagy teljesítményű, mégis hordozható eszközzel, amely könnyen elfér a zsebében, bárhová is megy.

A Wi-Fi Protected Setup (WPS) segítségével egyetlen gombnyomással biztonságos Wi-Fi hálózatot hozhat létre. Az újratölthető 2000mAh Li-on akkumulátor lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is kapcsolatban maradjon, és a készülék plug-and-play, nem kell bonyolult szoftvert telepítenie. A DWR-932 Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps készülékkel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen lehet online lenni.


Gyártó: D-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned