Távsegítség
Kosár
Fiókom
D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White
D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White
D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White
D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White
D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White
Termék adatai

D-Link G415 AX1500 4G Smart Router White

Cikkszám: G415/E
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 1201Mbps, Dual Band, 4G, SIM
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
55 426 Ft
Instock
db

Nagy sebességű, rugalmas mobil szélessávú internet
A G415 AX1500 4G Smart Router lehetővé teszi, hogy a szolgáltató SIM/UICC kártyáját használva megoszthassa 3G/4G mobilhálózati hozzáférését a dedikált Wi-Fi 6 hálózaton vagy a három Gigabit port bármelyikén keresztül. Az LTE CAT 4 támogatással akár 150 Mbps sebességgel is letölthet, így akár 4K felbontású streaminget, konferenciahívásokat bonyolíthat, és zökkenőmentesen böngészhet az interneten, akár vezetékes szélessávú kapcsolat nélkül is.

Maradjon kapcsolatban akkor is, ha a vezetékes szélessávú internetkapcsolata megszűnik
A 3G/4G vezeték nélküli szélessávú támogatás mellett a G415 beépített Gigabit Ethernet WAN-portot is biztosít a vezetékes szélessávú kapcsolatokhoz. A vezetékes vagy a mobilkapcsolat elsődleges kapcsolatként beállítható, és az automatikus átállási móddal az egyik kapcsolat használható a megszakítás nélküli kapcsolat biztosítására, ha a másik meghibásodik.

Miért van szüksége Wi-Fi 6-ra?
A falak akadályozása és az otthoni készülékek által okozott interferencia gyengítheti a Wi-Fi-kapcsolatot. Ha sok eszköz csatlakozik a hálózathoz, a probléma súlyosbodhat. A Wi-Fi 6 technológiát úgy tervezték, hogy segítsen leküzdeni ezeket a problémákat, és hamarosan minden új végberendezésben alapfelszereltség lesz. Akár frissítésre, akár cserére vágyik, a Wi-Fi 6 a legjobb választás.

A legmagasabb védelmi szint a nyugalomért
A felhasználók adatvédelme rendkívül fontos, amikor az internetre csatlakoznak. A WPA3 technológia a CNSA szabványokhoz igazodik, és 192 bites titkosítással biztosítja a biztonságos és az illetéktelen hozzáféréstől védett kapcsolatokat.

Energiatakarékosság a mobileszközökön
A Target Wake Time (TWT) technológia ütemezi a csatlakoztatott eszközök ébrenlétét vagy alvását a kijelölt időszakokban. Ez nemcsak az eszközök akkumulátorának élettartamát kíméli, hanem csökkenti a hálózati torlódásokat is.

Nincs többé Wi-Fi torlódás
A Smart Connect technológia automatikusan az optimális vezeték nélküli sávba irányítja a készüléket. Nincs többé frusztráló kiesés, késés vagy megszakítás a vezeték nélküli kapcsolatokban.

Mindig a lehető legjobb kapcsolat
Az AI Wi-Fi Optimizer folyamatosan vizsgálja a környezetet, hogy mindig az elérhető legtisztább csatornához csatlakozhasson.

Zavartalan videó-, hang- és játékélvezet
Nagy hálózati forgalom észlelésekor az AI-alapú QoS technológia prioritást ad a fontos szolgáltatásaidnak, például a 4K/8K videostreamingnek, hogy azok késleltetésmentesen működjenek.

Tartsa biztonságban és egészségesen a játékidőt
Az AI szülői felügyelet lehetővé teszi, hogy kijelölje a kicsik online óráit, és korlátozza a webhelyek elérését, hogy a tanulás élménye biztonságos és egészséges legyen.

Az Everything Wi-Fi számára a D-Link EAGLE PRO AI
Az EAGLE PRO AI alkalmazással a W-Fi kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű, az AI Assistant folyamatosan figyelemmel kíséri az adatfelhasználást, és használható ajánlásokat és heti jelentést nyújt.
A Wi-Fi kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű.


Gyártó: D-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned