Távsegítség
Kosár
Fiókom
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás kávéfőző Blue
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás kávéfőző Blue
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás kávéfőző Blue
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás kávéfőző Blue
Termék adatai

DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás kávéfőző Blue

Cikkszám: 0132193611
Kávéfőző
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
62 466 Ft
Instock
db

Egy elegáns kávéfőző és négy csészeméret karnyújtásnyira tőled: a klasszikus amerikai stílusú hosszú kávéktól (230 ml), a kiegyensúlyozott hosszú kávékon (150 ml) át az intenzív espresso (40 ml) vagy dupla espresso (80 ml) kávékig. Azért, hogy mindig frissen készíthesd el kávédat, egy adagos kávékapszulába zártuk őket.

Kávékészítés a Centrifusion™ technológiával
A Vertuo kávéfőzők egy szabadalmaztatott extrakciós technológia segítségével készítik el kávéját, melyet a Nespresso fejlesztett: ez a Centrifusion™ technológia. Csak helyezd be a kapszulát, majd zárd le a kart – ezután a kapszula percenként 4000 fordulattal pörög, összekeveri az őrölt kávét a vízzel, és létrehozza kedvenc hosszú kávédat vagy klasszikus espresso kávéja gazdag crema rétegét.

Minden kapszula mást rejt
A Vertuo Pop kávéfőzővel az elkészített kávé személyre szabott is egyben. A Nespresso intelligens extrakciós rendszere felismeri a kiválasztott Vertuo kávékapszulát a peremén található vonalkód segítségével, és automatikusan beállítja a kávémesterek által megálmodott kávék tökéletes főzési paramétereit, így felfedve a kávékapszulákban rejlő kincseket. Nem szükséges a beállításokon változtatnia. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és merülj el kávédban nap mint nap.

Egyszerű, egy érintéses kávékészítés
Készítsen igazán hosszú kávét vagy klasszikus espresso-t egyetlen gomb megnyomásával. Lefőzés után a kávékapszulát a kávéfőző automatikusan a használtkapszula-gyűjtőbe helyezi. Különböző csészeméretek elkészítéséhez a csészetartót három különböző pozícióba állíthatod, vagy akár el is távolíthatod azt.

Négy csészeméret, minden ízléshez
Egy elegáns kávéfőző és négy csészeméret karnyújtásnyira Öntől: a klasszikus amerikai stílusú hosszú kávéktól (230 ml), a kiegyensúlyozott hosszú kávékon (150 ml) át az intenzív espresso (40 ml) vagy dupla espresso (80 ml) kávékig. Azért, hogy mindig frissen készíthesse el kávéját, egy adagos kávékapszulába zártuk őket.

Kávékészítés a Centrifusion™ technológiával
A Vertuo kávéfőzők egy szabadalmaztatott extrakciós technológia segítségével készítik el kávéját, melyet a Nespresso fejlesztett: ez a Centrifusion™ technológia. Csak helyezze be a kapszulát, majd zárja le a kart – ezután a kapszula percenként 4000 fordulattal pörög, összekeveri az őrölt kávét a vízzel, és létrehozza kedvenc hosszú kávéja vagy klasszikus espresso kávéja gazdag crema rétegét.

Minden kapszula mást rejt
A Vertuo Pop kávéfőzővel az elkészített kávé személyre szabott is egyben. A Nespresso intelligens extrakciós rendszere felismeri a kiválasztott Vertuo kávékapszulát a peremén található vonalkód segítségével, és automatikusan beállítja a kávémesterek által megálmodott kávék tökéletes főzési paramétereit, így felfedve a kávékapszulákban rejlő kincseket. Nem szükséges a beállításokon változtatnia. Egyszerűen csak nyomja meg a gombot, és merüljön el kávéjában nap mint nap.

Egyszerű, egy érintéses kávékészítés
Készítsen igazán hosszú kávét vagy klasszikus espresso-t egyetlen gomb megnyomásával. Lefőzés után a kávékapszulát a kávéfőző automatikusan a használtkapszula-gyűjtőbe helyezi. Különböző csészeméretek elkészítéséhez a csészetartót három különböző pozícióba állíthatja, vagy akár el is távolíthatja azt.

Minden csészében
A világ kiváló kávéit hozzuk el neked minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Hosszútávú elköteleződés
Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

A cselekvés számít
Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Kávékínálat
A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheted a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheted tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothatsz – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Jellemzők:
- Színe: kék, fekete
- Típus: Kapszulás
- Beépítés típusa: Standard
- Tápellátás típusa: Kapszula
- Használat: Háztartási
- Ital típus: Eszpresszó, Hosszú eszpresszó, Cappuccino, Caffe Latte, Dupla eszpresszó, Caffè Lungo
- Elkészített termékek száma: 1
- Kivehető víztartály

Műszaki specifikáció:
- Teljesítmény: 1500 W
- Víztartály kapacitása: 1.1 l

Méretek:
- Szélesség: 140 mm
- Mélység: 423 mm
- Magasság: 250 mm
- Súly: 3.6 kg

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned