Távsegítség
Kosár
Fiókom
DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás Kávéfőző Yellow
Termék adatai

DeLonghi Nespresso Vertuo Pop ENV90 Kapszulás Kávéfőző Yellow

Cikkszám: 0132193610
Kávéfőző
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
64 291 Ft
Instock
db

Centrifusion Technológia

A Vertuo szabadalmaztatott Centrifusion technológiája gondoskodik arról, hogy a kávézás mindig pörgős élmény legyen. A kávé elkészítéséhez egyszerűen csak helyezze a Nespresso kapszulát a kávégépbe, majd nyomja meg a gombot - ennyire egyszerű. A kávégép leolvassa a kapszulákon található egyedi vonalkódot, beállítja a megfelelő elkészítési paramétereket, felfedve a kávé legrejtettebb értékeit a különböző ízjegyektől a crema rétegig, hogy Önnek újra és újra kivételes kávéélményben lehessen része.

A Centrifusion technológia percenként akár több ezer fordulatra is képes, összekeverve az őrölt kávét vízzel, és minden egyes keverék esetében tökéletes eredményt biztosítva.

Erős motor a kiváló kávéhoz

Az ENV90.Y Vertuo Pop kávéfőző 1260 W-os erőteljes motort használ, amely garantálja a gyors és hatékony kávékészítést. A magas teljesítménynek köszönhetően a főzőegység pillanatok alatt felmelegszik, így nincs szükség hosszú várakozásra a friss kávé élvezetéhez.

Egyszerű kezelés és intuitív funkciók

Az ENV90.Y Vertuo Pop kávéfőző egyszerűen használható, még a kezdő kávékedvelők számára is. Csak helyezd be a Nespresso kapszulát, válaszd ki a kívánt kávéadagot, és indítsd el a folyamatot. Az automata kifolyófej és a könnyen kezelhető vezérlőpanel segítségével egyszerűen készíthetsz magadnak vagy vendégeidnek egy ízletes kávékülönlegességet.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned