Távsegítség
Kosár
Fiókom
Devia WT1 Smart Watch Blue
Termék adatai

Devia WT1 Smart Watch Blue

Cikkszám: ST384950
Kijelző mérete: 1,39", Android, 4 nap - 1 hét, Vízálló, IP67, Bluetooth
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
17 234 Ft
Instock
db

Fedezze fel a DEVIA Smart Watch WT1-et, egy élvonalbeli okosórát, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa a mindennapi rutinját. Fejlett funkcióival és elegáns kialakításával ez az okosóra számos olyan funkciót kínál, amelyek megfelelnek a fitnesz, a csatlakoztathatóság és az életstílus igényeinek.

Engedje szabadjára a fejlett funkciók erejét, és élvezze a DEVIA Smart Watch WT1 elegáns kialakítását. Az RTL 8763EWE sémával működő óra kivételes teljesítményt és kristálytiszta, 1,39 hüvelykes, 360*360Px felbontású képernyőt kínál. A 128M memória bőséges helyet biztosít az adattároláshoz, és még beépített mini-játékokat is tartalmaz a szórakozáshoz.

A DEVIA Smart Watch WT1 okosórával zökkenőmentesen követheti fitnesz- és egészségügyi céljait. Pontos, valós idejű adatokat kínál a lépések számáról, a megtett távolságról és az elégetett kalóriákról, így segít nyomon követni a fejlődését olyan tevékenységek során, mint a futás, a kerékpározás és az edzőtermi edzések.

Maradjon kapcsolatban és soha ne maradjon le a fontos értesítésekről a DEVIA Smart Watch WT1 segítségével. A DaFit alkalmazás integráción keresztül közvetlenül a csuklójára kap értesítést hívásokról, üzenetekről, e-mailekről és közösségi média frissítésekről. Könnyedén kezelheti időbeosztását, vezérelheti a zenét, és távolról készíthet fotókat.

Élvezze a hosszabb használatot a DEVIA Smart Watch WT1 hosszú akkumulátor-élettartamával. A nagy kapacitású, 230mAh kapacitású akkumulátor normál használat mellett akár 5 nap kitartást biztosít, így aktív életmódja során is zavartalan teljesítményt nyújt.

A bármilyen kalandhoz tervezett DEVIA Smart Watch WT1 strapabíró és vízálló kialakítású, IP67-es minősítéssel rendelkezik. Ellenáll a víznek és a pornak, így alkalmas szabadtéri felfedezésekhez és edzőtermi tevékenységekhez. A kényelmes gyűszűtöltés biztosítja a problémamentes újratöltést.

Dobja fel mindennapjait a DEVIA Smart Watch WT1 órával, és ölelje magához a viselhető technológia jövőjét. Tapasztald meg ennek az okosórának az erejét a csuklódon, és élvezd könnyedén a csatlakoztatott és aktív életmódot.

Gyártó: Devia
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned