Távsegítség
Kosár
Fiókom
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Divoom PIXOO-Max Black
Termék adatai

Divoom PIXOO-Max Black

Cikkszám: PIXOO MAX
Bluetooth, 173x173x19mm
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
37 885 Ft
Instock
db

Ismerkedjen meg a PIXOO-MAX-al
Az egyik leghíresebb intelligens pixeles kijelző  9.6” LED képernyővel. Ez a termék rendelkezik a legfejlettebb pixeles LED kijelzővel és 32x32-es képernyővel. Nagy előrelépés átláthatóság és stabilitás szempontjából az előző generációkhoz képest.

Autós kijelző
Autóra szerelhető tapadókorongok is jönnek a termékkel. Fejezze ki önmagát és élje ki kreativitását útközben is! Küldjön smiley-kat a többi sofőrnek, mutassa ki szeretetét a kedvenc csapata iránt vagy küldjön szívecskéket annak a cukiságnak ott maga mögött.

Egyszerűen használható alkalmazás
IOS/Android telefonokkal és tabletekkel kompatibilis, hogy bárki használhassa. A DIVOOM App segítségével tervezhet bármit, csupán az ujjbegyeinek a használatával, amik látszanak a képernyőn.

DIVOOM Pixel Galéria
Sok művész rajzai elérhetőek az alkalmazásban. Nehéz eldönteni, hogy Goku, Mario, Ken a Street Fighter-ből vagy Pokemon legyen a képernyőn. Ha szereti a videójátékokat, használhatja a PIXOO-Max készüléket, hogy legyen még egy dekoráció a számítógép mellé. Azoknak akik nem szeretik a videójátékokat is sok lehetőségük van, a nyugtató naplementétől a relaxáló cseresznyefavirágokig.

Több gyakorlatban alkalmazható lehetőség
Ez nem csak egy hirdetőtábla boltoknak, hoteleknek, kávézóknak és bároknak, reklámozásra, hanem tökéletes falióra, LED dekoráció otthonra vagy az irodába. Rögtön megkapja az értesítéseket Twitter-ről, Facebook-ról és Instagram-ról, megnézhető az időjárás is.

Gyártó: Divoom
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned