Távsegítség
Kosár
Fiókom
DJI RS 4 Pro Combo
DJI RS 4 Pro Combo
Termék adatai

DJI RS 4 Pro Combo

Cikkszám: CP.RN.00000346.03
állvány
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
561 109 Ft
Instock
db

A DJI RS 4 Pro csúcskategóriás stabilizátor zökkenőmentesen integrálható a DJI Focus Pro objektívvezérlő rendszerhez, a DJI Transmission készülékhez, valamint a vezérlő eszközök széles skálájához. Ez a szinergia teljes körű produkciós megoldást kínál a film- és televíziós iparág számára, amely magában foglalja a stabilizációt, az átvitelt, a monitorozást, a fókuszkezelést és a vezérlést. Szélesebb kreatív horizontot nyit az operatőrök előtt, és lehetővé teszi, hogy megmutathassák kreatív képességeik legjavát.

Tele képességekkel

Nagy teherbírás

A szénszálas tengelykarokkal felszerelt DJI RS 4 Pro 4,5 kg-os hasznos teherbírással, valamint robusztus teljesítménnyel és nyomatékkal büszkélkedhet, amely könnyedén képes hordozni az elterjedtebb tükör nélküli / filmes kamera-objektív-összeállításokat.

2. generációs natív függőleges felvételkészítés

A teljesen új vízszintes lemezzel tervezett RS 4 Pro a még nagyobb hatékonyság érdekében már második generációs natív függőleges felvételkészítést tesz lehetővé. Az operatőr külön szerszám nélkül is egyszerűen kioldhatja a vízszintes lemezt, és függőleges helyzetben rögzítheti, így könnyedén átállhat függőleges felvételre. [1]

Sima kiegyensúlyozás

A gördüléstengely mostantól kettős csapágyazással rendelkezik, ami könnyebb beállítást tesz lehetővé.

Mindhárom tengely alacsony súrlódási együtthatójú Teflon™ bevonattal rendelkezik, amely még nehéz kamerák felszerelése esetén is sima kiegyensúlyozást biztosít.

Kamerák vagy objektívek cseréjekor a dőltengelyen található finombeállító gombbal előre vagy hátra mozgathatja a kamerát, így precíz, milliméteres pontosságú kiegyensúlyozást érhet el.

A felső gyorskioldó lemezhez egy állítható pozíciós terelőelem tartozik, amely megakadályozza a kamera meglazulását vagy elmozdulását.

Automatikus képernyőzár

Az OLED-érintőképernyő egy új, automatikus képernyőzár funkciót tartalmaz, amely megakadályozza a véletlen érintéseket felvételkészítés közben. Amikor a képernyő le van zárva, az aktuális gimbal- és botkormány-üzemmódokat alacsony fényerővel jeleníti meg, ezzel is csökkentve az energiafogyasztást.

2. generációs automatikus tengelyzárak

A DJI RS 4 Pro következő generációs automatikus tengelyzáraknak köszönhetően gyorsan tud üzemkész vagy alvó üzemmódba lépni, amivel jelentősen javítja a felvételkészítés, az üzemmódváltás és a tárolás hatékonyságát. Ezen kívül a tengelyzárakat továbbfejlesztették, aminek köszönhetően még kisebb holtjátékkal működnek, ami tovább csökkenti a gimbal rázkódását a felvétel során.

Gyártó: DJI
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned