Távsegítség
Kosár
Fiókom
EATON Protection Strip 6 DIN + telefon túlfeszültség-védő elosztó
EATON Protection Strip 6 DIN + telefon túlfeszültség-védő elosztó
Termék adatai

EATON Protection Strip 6 DIN + telefon túlfeszültség-védő elosztó

Cikkszám: PROTECTION STRIP 6 TEL@ DIN 68585
Elosztó, 6xDIN, Kábel1,5m, Kapcsoló, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 815 Ft
Instock
db

Az EATON Protection Strip 6 DIN + telefon túlfeszültség-védő kiváló megoldás otthoni és irodai elektromos eszközei védelmére. Ez a túlfeszültség-védő készülék kifejezetten beleilleszkedik a modern technológiai környezetbe, biztosítva az eszközök hosszabb élettartamát és megbízhatóságát a váratlan feszültségugrások és villámcsapások esetén.

Jellemzők és Előnyök

Könnyű bedugaszolhatóság: Az eszköz hat DIN alakú csatlakozóval rendelkezik, amelyek egyszerűen használhatóak a különböző otthoni és irodai eszközök számára.
Telefonvonal-védelem: Beépített telefonvonal-védelemmel rendelkezik, amely megóvja a telefonrendszereket a túlfeszültségtől, ezzel csökkentve a károsodás kockázatát a kommunikációs eszközökben.
Magas teljesítményű védelem: Kiváló minőségű elektromos védelmet biztosít, ami képes ellenállni az akár 13,500 amperes túlfeszültségeknek.
Kompakt kialakítás: Modern, kompakt tervezése révén a strip könnyen illeszkedik bármilyen munkaterületre vagy lakókörnyezetbe anélkül, hogy sok helyet foglalna.
Könnyű kezelhetőség: A termék egyszerű konfigurációjának köszönhetően gyorsan és könnyedén üzembe helyezhető.
Robusztus kivitelezés: Tartós és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hatékonyan védelmezze a csatlakoztatott eszközöket.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned