Távsegítség
Kosár
Fiókom
Epson EB-735Fi
Termék adatai

Epson EB-735Fi

Cikkszám: V11H997040
3LCD, 1920x1080, 3600ANSI Lumen, 2,5M:1, 356‎x395x133mm, 5,8kg, WiFi
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
1 450 277 Ft
Instock
db

EB-735Fi
A rugalmas és méretezhető megjelenítési megoldás révén, amely növeli az együttműködést és a termelékenységet, ráadásul garantálja a fenntarthatóságot is, minden munkaterület hatékonysága fokozható. A helyiség elrendezésétől és a betekintési szögektől függetlenül valamennyi néző számára adott a zavartalan, körülölelő élmény, ráadásul a fizikai távolságtartás is kivitelezhető nagyméretű képernyők vásárlása nélkül.

Az EB-735Fi kiemelkedő rugalmasságot biztosít, nagy fényerejű, méretezhető, akár 100 hüvelykes vetítőfelülettel (ami tovább növelhető 110 hüvelykre, 16:6-os széles formátum esetén). A síkpaneles kijelzőkkel ellentétben nincsenek árnyékok, becsillanások és vakfoltok, a nagy fényerejű lézer fényforrás pedig akkor is használható, ha a környezeti fény erős. A többképernyős interaktivitás egyszerűvé és intuitívabbá teszi az együttműködést, az osztott képernyő funkció révén pedig akár négy forrás is megjeleníthető egyidejűleg egyetlen képként, így nincs szükség további projektorokra.

A nézői élmény magával ragadó, a többféle csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően pedig a kivételes képminőség és a hangminőség is biztosított. A tökéletes élmény jegyében a vezeték nélküli csatlakoztathatóság (amely magába foglalja a Miracaston keresztüli képernyőtükrözést is) mindenki számára lehetővé teszi a tartalom táblagépről, mobilról vagy laptopról történő megosztását.

A felhasználók tollal és (opcionálisan) akár ujjal történő érintéssel is készíthetnek jegyzeteket közvetlenül a vetített tartalomra a speciális okostáblaopciók mellett. Az EB-735Fi további együttműködési és hatékonyságnövelő eszközöket is támogat, beleértve a nyomtatást, a mentést és az e-mailezést.

A síkpaneles kijelzőkkel szemben az EB-735Fi többféle képméretet és formátumot is kínál, fix költségek mellett. A rugalmas rögzítési lehetőségek révén az eredmény jobban látható, miközben a megoldás fenntarthatóbb és higiénikusabb munkaterületeket biztosít, ha antibakteriális táblákkal együtt használják – mellőzve még az ujjlenyomatokat is.


Kategória: 3LCD
Gyártó: Epson
Fényerő: 3600 ANSI Lumen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned