Távsegítség
Kosár
Fiókom
Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató
Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató
Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató
Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató
Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató
Termék adatai

Epson EcoTank L1230 Tintasugaras Nyomtató

Cikkszám: C11CJ70402
Tintasugaras, Színes, 33lap/perc, 5760x1440dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:Ecotank 103
Garancia: 24 Hónap
81 350 Ft
OutOfStock

Takarítsa meg a tintaköltségek akár 90%-át az EcoTank tintatartályos nyomtatókkal

  • Stresszmentes, kényelmes nyomtatás akár 66 tintapatronnak megfelelő tintával, egyetlen tintapalack-készletben Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatási költségeken az újratölthető tintatartályokkal
  • Akár 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatása A doboz mindent tartalmaz – elég a papírról gondoskodnia az alacsony beavatkozási igényű nyomtatáshoz!
  • A világelső tintatartályos nyomtatómárka 80 millió világszerte értékesített EcoTank nyomtató
  • Egyszerű, problémamentes külső tintatartályos rendszer, amely lehetővé teszi a palackok utántöltését Ráadásul az EcoTank kulcszáras palackrendszer biztosítja a rendetlenség nélküli használatot is

Nincs szükség többé tintapatronokra

Az EcoTank problémamentes otthoni nyomtatást biztosít – az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően az utántöltés problémamentes, az egyedi kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön. Az elülső tintaszint-jelző révén könnyen nyomon követhető, mikor lesz szükség utántöltésre.

Csak gazdaságosan

Ezzel a gazdaságos nyomtatóval a nyomtatási költségek akár 90%-át is megtakaríthatja, ráadásul akár 3 évre elegendő tintát mellékelünk hozzá. A mellékelt tintával akár 8100 fekete-fehér és 6500 színes oldal nyomtatására van lehetőség, a csere tintapalackok pedig akár 66 tintapatronnak megfelelő mennyiséget biztosítanak.

Rengeteg funkció

A 100 lapos hátsó papírtálcának, a szegély nélküli fotónyomtatásnak (akár 10x15 cm méretben) és az akár 10 oldal/perc nyomtatási sebességnek köszönhetően pillanatok alatt, könnyedén végezhet számos feladattal.

Hő nélküli technológia

A Micro Piezo hő nélküli technológia segítségével kevesebb energiát fogyaszthat, ráadásképpen pedig kevesebb cserealkatrészre lesz szüksége. A nyomtatófejet előre telepítjük, így a nyomtató telepítése teljesen problémamentes.


Kategória: Tintasugaras
Gyártó: Epson
Színes: Igen
Sebesség: 33 lap/perc
Papírformátum: A4
Toner, patron: Ecotank 103
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner
Ehhez a nyomtatóhoz sajnos nem találtam patront vagy tonert.