Távsegítség
Kosár
Fiókom
Ewent EW3261 Wireless Keyboard Combot Black BE
Termék adatai

Ewent EW3261 Wireless Keyboard Combot Black BE

Cikkszám: EW3261
Billentyűzet Combo, Wireless 2,4GHz, Black, Billentyűzet+Egér
Garancia: 24 Hónap
5 097 Ft
OutOfStock

Az EW3261 vezeték nélküli billentyűzet és egér készlet egy vékony, teljes méretű billentyűzetet és egy 1600 DPI-s egeret tartalmaz. A billentyűzet csendes, alacsony profilú billentyűkkel és 13 multimédiás billentyűvel rendelkezik. Az egér DPI kapcsolóval rendelkezik, 800-1200-1600 DPI optikai felbontással. Mind a billentyűzet, mind az egér USB-C és USB-A kombi vevővel működik, és intelligens energiatakarékos rendszerrel és be-/kikapcsolóval vannak felszerelve.

Billentyűzet alacsony profilú néma billentyűkkel
A billentyűzet vékony kialakítású, alacsony profilú „csokoládé” billentyűkkel és 13 multimédiás billentyűvel. Az alacsony profilú billentyűk kényelmes gépelést biztosítanak. A multimédiás gombokkal olyan kényelmes funkciókat érhet el, mint a hangerőszabályozás, vagy könnyedén megnyithatja e-mailjeit.

Csendes billentyűzet
Más billentyűzetekkel ellentétben ez a billentyűzet csendes billentyűleütésekkel rendelkezik, ami csökkenti a túlzott zajt a gépelés közben. Ez a billentyűzet ideális az irodai használatra.

1600 DPI-s egér
Az ebben a csomagban található vezeték nélküli egér optikai felbontása 1600 DPI. A DPI kapcsolóval válthat 800-1200-1600 DPI között. Minden felülethez válassza ki a kívánt érzékenységet. A normál gombokon kívül az egér hüvelykujj gombokkal is rendelkezik. A kombi vevőegység az egér belsejében található erre a célra kialakított rekeszben tárolható.

Kombi vevőegység USB-C-vel és USB-A-val
Mind a billentyűzet, mind az egér vezeték nélkül működik EGY kombi vevőn keresztül. Ez a kombi vevőegység USB-C és USB-A csatlakozóval is rendelkezik. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az EGY szabad USB-C vagy USB-A port a számítógépen.

Intelligens energiatakarékos rendszer
A billentyűzet és az egér intelligens energiatakarékos rendszerrel rendelkezik. Használja a kényelmes be-/kikapcsolót, ha az egeret táskába teszi utazás közben, és megakadályozza a felesleges áramfogyasztást.


Gyártó: Ewent
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned