Távsegítség
Kosár
Fiókom
Ezviz C6N Smart Wi-Fi Pan & Tilt Camera
Ezviz C6N Smart Wi-Fi Pan & Tilt Camera
Termék adatai

Ezviz C6N Smart Wi-Fi Pan & Tilt Camera

Cikkszám: CS-C6N 1080P
FullHD, Dóm, Audio ki/bemenet, Mikrofonnal, microSD-kártya foglalat, WiFi
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
14 050 Ft
Instock
db

Az EZVIZ C6N Smart IR funkcióval van felszerelve, amely fejlett infravörös (IR) megvilágítást használ, hogy több részletet rögzítsen gyenge fényben. A 360 fokos látómezőnek és az intelligens követési funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy valamiről lemarad.

Intelligens éjszakai látás a Smart IR funkcióval.
A Smart IR funkcióval az infravörös LED-ek intenzitása automatikusan beállítódik, hogy megakadályozza a túlexponálást éjjellátó üzemmódban, így éjszaka több részletet kaphatsz a megörökített tárgyról vagy személyről.

Vakfoltok.
Tartsa szemmel minden sarkot egyetlen C6N segítségével. Kiterjedt 360 fokos látómezeje teljes lefedettséget biztosít, így nem marad le semmiről.

Intelligens követés.
Amikor mozgó tárgyat észlel, a C6N elég okos ahhoz, hogy automatikusan kövesse a mozgását, miközben valós időben képet küld Önnek.

Kommunikáció bármikor.
Beszéljen szeretteivel és riassza el a nemkívánatos idegeneket - mindezt a C6N kétirányú kommunikációs funkciójának használatával. A mobileszközén található EZVIZ App segítségével egyszerűen és kényelmesen élvezheti a kommunikációt, bárhol is legyen.

Védi a magánéletét.
Szeretne egy kicsit több magánéletet? A mobileszközén lévő EZVIZ App egyetlen koppintásával bekapcsolhatja a C6N alvó üzemmódját, így magánéletet élvezhet, amikor csak szüksége van rá.

Többféle tárolási megoldás.
Mentse felvételeit rugalmas és biztonságos megoldásokkal. A C6N beépített MicroSD-kártya foglalattal rendelkezik, amely akár 256 GB rögzített felvétel tárolására is alkalmas. További biztonsági mentés céljából a felvételeket az EZVIZ Cloud* szolgáltatásba is mentheti.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned