Távsegítség
Kosár
Fiókom
Ezviz H6 Smart Home Wi-Fi Camera
Ezviz H6 Smart Home Wi-Fi Camera
Ezviz H6 Smart Home Wi-Fi Camera
Termék adatai

Ezviz H6 Smart Home Wi-Fi Camera

Cikkszám: CS-H6 (5WF,4MM)
3K, Turret kamera, 4mm, IR10m, 5VDC, microSD-kártya foglalat, WiFi
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
29 677 Ft
Instock
db

Teljes körű intelligens védelem kristálytiszta pontossággal

Tapasztalja meg a megerősített otthoni biztonságot és a könnyed kapcsolatot szeretteivel. Az EZVIZ H6 lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az összes fontos pillanatot otthonában, és élénk részleteket rögzítsen a lenyűgöző 3K felbontásnak és a színes éjszakai látásnak köszönhetően, amelyet a csillagfényes lencse tovább javít. Az EZVIZ egyik leggazdagabb beltéri kamerájaként a H6 fejlett kamerán belüli mesterséges intelligenciával rendelkezik, amely képes felismerni a hangtevékenységet, valamint a háziállatok és az emberek alakját.

Képes minden részlet megörökítésére, nappal és éjszaka is.

360 fokos védelem az egész otthonban 3K tisztaságban
A H6 minden részletet éles 3K felbontásban rögzít, és 360 fokban elforgatható kameratestének köszönhetően minden sarkot lát otthonában.

Lenyűgöző minőségben rögzíti a színeket gyenge fényviszonyok között
A csillagfény-érzékenységnek köszönhetően a H6 kamera mindent élénk színekben lát és rögzít, még a csillagok vagy a Hold gyenge fényénél is.

Éjszakai védelem a nonstop nyugalomért
A H6 kamera két nagy teljesítményű infravörös fényt használ, hogy akár 10 méteres távolságból is éles éjszakai felvételeket készítsen. Éjszakai látásmódra automatikusan át tud váltani, amint leszáll az éj.

Elég okos ahhoz, hogy felismerje, nagyítsa és kövesse
A kamera képes automatikusan akár 4-szeres nagyításra, hogy kövesse a mozgó tárgyat, így egyszerre láthat részleteket és kaphat teljes képet. Az AI opciót bármikor bekapcsolhatja, hogy kifejezetten emberi mozgásokat észleljen és kövessen.

Tudja meg, hogyan töltik szőrös barátai a napjukat
Távol van a munkahelyén, de nem szeretne lemaradni egy-egy ááááá pillanatról? Kaphat mobil értesítést, amikor a kamera észleli háziállatát. A H6 még akkor is tisztán rögzíti őket, amikor ugrálnak és futnak.

A kísérés folytatódik, távolságtól függetlenül
Fontos, hogy tudja, ha szüksége van Önre szeretteinek. A kamera figyelmeztet, ha a zajszint hirtelen megváltozik - akár a baba sír, akár sziréna harsog. Még azok is élvezni fogják a H6-ot, akik nem annyira "tech-érzékenyek". Egyszerűen csak integethetnek a kamerának, hogy videóhívást kezdeményezzenek a telefonjukra.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned