Távsegítség
Kosár
Fiókom
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black
Termék adatai

FiiO JW1 Bluetooth Headset Dynamic Black

Cikkszám: JW1 BLACK
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20kHz, Hatótáv:10m, Black, Bluetooth
Garancia: 12 Hónap
18 578 Ft
OutOfStock

A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JW1 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

A JW1 hangszórói a fülkagyló előtt helyezkednek el, így a JW1-et akkor is használhatod, ha nem szereted a hallójárati (IEM) vagy a fülkagylóba helyezhető fülhallgatókat. A fülhorogban megbúvó mikrofon használatával telefonbeszélgetéseket folytathatsz - akár úgy, hogy közben a telefon a zsebedben marad.

Az elrendezésből adódóan a környezeti zajokat nem zárja ki a JW1, emiatt kültéri sportoláshoz - pl. futáshoz, biciklizéshez - biztonságosabb a JW1 használata, mint pl. egy hallójáratba illeszkedő fülmonitoroknak. (A nyitott kialakítás miatt a szobában esetleg mások is hallhatják, amit te hallgatsz. Ha ez kelletlenséget okoz, akkor válasssz inkább egy másik fülhallgatót!)

Az ívelt fülhorog számos ponton érintkezik a testeddel, stabilan tartva a fülhallgatót intenzív mozgás esetén is. A fülhorgok tömege mindössze 9.5 gramm oldalanként, így a JW1 viselése nem terheli a füleidet. A JW1 cseppálló kivitele ellenáll az esőnek és az izzadságnak.

A JW1 stabil, 5.3-as  verziójú Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a lejátszóhoz vagy a telefonhoz. A JW1 által használt SBC és AAC Bluetooth kodekekkel az újabb lejátszó eszközök éppúgy gond nélkül csatlakoznak a JW1-hez, mint a régebbiek. A korábban párosított eszközökhöz pillanatok alatt, automatikusan újracsatlakozik a JW1. A Bluetooth hatótáv kb. 10 méter a lejátszó és a JW1 között, a köztük található falaktól és egyéb tereptárgyaktól függően.

Szükség esetén használható egymástól függetlenül, külön-külön is a két fülhorog.
A JW1-ben a zenei hangokat egy-egy 14.2 mm-es membrán szólaltatja meg. A kategóriában megszokottnál nagyobb méret intenzívebb mély hangokat eredményez, de a magas tartományban is jól teljesít.
A JW1 végeinél megtalálható, érintésérzékeny területen koppintva elindíthatod vagy megállíthatod a zenelejátszást, lépkedhetsz a zeneszámok között, hívást fogadhatsz vagy utasíthatsz el, és aktiválhatod az okostelefon ügynököt (pl. Sirit vagy Bixby-t).
A fülhorgok egy-egy töltéssel 6 óráig használhatóak. A töltőtokban további 12 órányi töltést tárol a benne található, 250 mAh-s akkumulátor, így összesen 18 órán át élvezheted külső áramforrás nélkül a JW1-et hangzását.
A kellemes megjelenésű töltőtok fedelét egy mágneses zár tartja a helyén.
A tokon és a fülhorgokon egy-egy státusz led tájékoztat a töltés, bekapcsolás és a Bluetooth kapcsolódás állapotáról.
A lemerült tokot a mellékelt USB kábellel töltheted fel. A töltéshez szükséges idő kb. másfél óra.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned