Távsegítség
Kosár
Fiókom
FIXED Leather case for Cards cards, black
FIXED Leather case for Cards cards, black
FIXED Leather case for Cards cards, black
Termék adatai

FIXED Leather case for Cards cards, black

Cikkszám: FIXW-SCA2-BK
9,2x6,6cm, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 157 Ft
Instock
db

Minimalista tok kézzel készült a legmagasabb minőségű marhabőrből, amely könnyen elfér bármelyik pénztárcában. Az okostelefonok korában már nincs szüksége kedvezményes kártyákkal és egy halom érmével zsúfolt pénztárcára. A FIXED Cards tok lehetővé teszi, hogy a legfontosabb dolgok mindig Önnél legyenek - hitelkártya, dokumentumok és néhány bankjegy. Minden más a mobiltelefonján van.

A FIXED Cards tokok mindegyike átmegy a prosztějovszki varrodában dolgozó varrónők tapasztalt kezein, a bőr vágásától a kézi varráson át a gondos végellenőrzésig. A gyártáshoz első osztályú olasz Torcello bőrt használtak.

A tok fokozatosan, egész darabokból készül a valódi bőrből, felülete finoman csiszolt, viaszos kezelést kapott, ellenáll a sérüléseknek és kellemes tapintású. Az eredmény egy eredeti, valódi bőr illatú tok, amely hosszú éveken át boldoggá teszi Önt. A valódi bőrnek köszönhetően a tok egyedi patinát kap, amely kiemeli a természetes anyag jellegét, és minden termékből eredeti darabot hoz létre.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned