Távsegítség
Kosár
Fiókom
FIXED Mini USB-C Travel Charger 20W + USB-C/USB-C Cable, Fekete
Termék adatai

FIXED Mini USB-C Travel Charger 20W + USB-C/USB-C Cable, Fekete

Cikkszám: FIXC20M-CC-BK
Hálózati töltő, 1xUSB-C, Kábel csatlakozó USB-C , 5V/9V/12V, 3A, 20W, PD, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 522 Ft
Instock
db

Az új generációs FIXED mini utazási töltő gondoskodik a gyors és biztonságos feltöltéséről az okostelefonokon, tableteken vagy más eszközökön. A modern technológiának köszönhetően gyors töltési funkcionalitást kínál egy sokkal kisebb formában, mint a hagyományos töltők. A kábelek csatlakoztatásához egy gyors töltési támogatással rendelkező portot kapunk: egy USB-C port az áramszállítás 3.0-val.

A töltő képes feltölteni a kompatibilis eszközök energiáját, akár 20 W -ig is, ami jelentősen csökkenti a töltési időt a hagyományos töltési adapterekhez képest. Ezért ideális az Apple és más gyártók legújabb okostelefonjait és táblagépeit, valamint a Magsafe töltő kiegészítését. A töltő valóban miniatűr, mindössze 3,3 cm-re terjed ki az aljzatból, és könnyen illeszkedik még a bútorok és hasonlók mögött álló nehezen elérhető aljzatokhoz.

A töltés rendkívül biztonságos, és nincs kockázata a túlmelegedésnek vagy a túlfeszültségnek. A rögzített töltővel soha nem fog aggódni, hogy elfogy a teljesítmény a mobil eszközön, akár otthon, akár az irodában, akár útközben

Gyártó: FIXED
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned