Távsegítség
Kosár
Fiókom
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
FIXED Smile Cards with Smile PRO, black
Termék adatai

FIXED Smile Cards with Smile PRO, black

Cikkszám: FIXSM-SCA2-BK
9,2x6,6cm, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
15 890 Ft
Instock
db

Kézzel varrott, minimalista tok, a legmagasabb minőségű marhabőrből, amely könnyen elfér bármilyen zsebben, és modern technológia őrzi. Az okostelefonok korában nem kell többé kedvezményes kártyákkal és egy halom érmével teli pénztárcát cipelnie.

A FIXED Smile Cards lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb dolgok - hitelkártya, okmányok és néhány bankjegy. Minden más a mobiltelefonjában van. a FIXED okos tok belsejében egy Bluetooth-helymeghatározó Smile PRO is található, amelynek köszönhetően soha nem fogja elveszíteni vagy otthon felejteni.

A Smile Cards tok cseh termék, amely teljesen öltésről öltésre készül a nagy hagyományokkal rendelkező prostějovi varrodában. A kézzel készített, a minőségre és a precizitásra helyezett hangsúly és a valódi marhabőr olyan tokot eredményez, amely hosszú éveken át szolgálja Önt.

A Smile Cards tok a legmagasabb minőségű valódi olasz Torcello bőrből készül, illatos és kellemes tapintású, és idővel úgy érlelődik, mint a bor. A valódi bőrnek köszönhetően a tok egyedi patinát kap, ami kiemeli a természetes anyag jellegét, és minden termékből eredeti darabot varázsol.

A klasszikus pénztárcákkal ellentétben a FIXED Smile PRO Bluetooth nyomkövető a Smile Cards okos tokban van elrejtve, amely gondoskodik a biztonságáról.

A Smile PRO figyelmeztet, ha otthon vagy az éttermi asztalon felejti a tokot, segít megtalálni az elveszett tokot, és véd a lopás ellen, ha a mozgásérzékelő bekapcsol.

Csak párosítsa okostelefonjával Bluetooth 5.0-n keresztül, és a FIXED Smart alkalmazásban mindig áttekintheti, hogy hol található a tokja egyetlen kattintással. Dokumentumai és kártyái mindig felügyelve lesznek.

A Smart Smile PRO nyomkövetővel felszerelheti egyéb személyes tárgyait is, például a kulcsokat, hátizsákot, kézitáskát és így mindent kényelmesen, egyetlen alkalmazásban ellenőrizhet.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned