Távsegítség
Kosár
Fiókom
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
FIXED Smile PRO Blue
Termék adatai

FIXED Smile PRO Blue

Cikkszám: FIXSM-SMP-BL
Kulcstartó, Univerzális
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
10 662 Ft
Instock
db

A FIXED Smile PRO Bluetooth nyomkövető gondoskodik mindenről, ami fontos Önnek. Ez a népszerű FIXED Smile Motion tracker továbbfejlesztett változata, és számos új funkciót és fejlesztést kínál. Nagyszerű segítője mindazoknak, akik szívrohamot élnek át, amikor nem találják a kulcsokat, pénztárcát vagy más fontos dolgokat. Csak tűzd a Smile PRO-t a tárgyra, párosítsd az okostelefonoddal, és máris vigyáz rád. A FIXED Smart alkalmazással a telefonodon mindent kézben tarthatsz. Értékei biztonságban lesznek az elvesztéstől, a véletlen elfelejtéstől és a lopástól.

Hogyan működik az egész?
A Smile PRO intelligens nyomkövető az okostelefonnal való Bluetooth-kapcsolat elvén figyeli a holmiját. Ha a Smile PRO Bluetooth hatótávolságon belül van, elküldi a helymeghatározási adatait a csatlakoztatott telefonon lévő alkalmazásnak, és értesíti Önt, ha távolabb kerül. A modern Bluetooth 5.0-nak köszönhetően a FIXED Smile PRO több tíz méteres távolságig működik még zárt térben is, ráadásul jelentősen kíméli a helymeghatározó és maga a telefon akkumulátorát.

Biztonságosan őrzi a holmiját
A FIXED Smart alkalmazásban maga állíthatja be, hogy a Smile PRO hogyan őrizze a dolgot. Értesítéssel vagy riasztással figyelmeztetheti Önt, ha a hatótávolságon kívül tartózkodik, és a Smile PRO lekapcsolja a kapcsolatot. Így megakadályozhatja, hogy például a pénztárcáját otthon felejtse az asztalon, amikor munkába indul. Az elveszett dolgok megtalálásában is segít. A telefont használhatja a Smile PRO csengetésére, és megkönnyítheti például a kulcsok megtalálását a lakásban. Ha viszont a telefonját keresi, akkor a Smile Pro a vezérlőgomb megnyomásával csörögni tud a csatlakoztatott telefonon.

Helymeghatározás
Ha a Smile PRO csatlakozik a telefonhoz, akkor a FIXED Smart alkalmazásban mindig látni fogja a telefon aktuális helyzetét a térképen. Az alkalmazás iOS telefonokon az Apple Térképekkel, Android készülékeken pedig a Google Térképekkel működik. Ha leválasztja a nyomkövetőt, az utolsó pozíciója továbbra is rögzítve marad a térképen, amelyből megtudhatja, hogy hol tartózkodott.

Lopásvédelem
A FIXED Smile PRO mozgásérzékelővel van felszerelve, amely aktiváláskor érzékeli, ha elmozdul. Hangos riasztást vált ki, és ezzel egyidejűleg értesítést küld a telefonjára. A mozgásérzékelő érzékenységét maga állíthatja be az alkalmazásban. Az érzékelő a mozgás időpontját is rögzíteni tudja, még akkor is, ha éppen nincs a telefonhoz csatlakoztatva. Az alkalmazásban visszamenőleg megtudhatja, hogy a nyomkövető mikor mozdult el.

Cseh alkalmazás
A FIXED Smart alkalmazással kényelmesen nyomon követheti és vezérelheti a készülékén lévő összes aktív Smile nyomkövetőt. Az alkalmazás teljes egészében Csehországban készült, támogatja az iOS és Android operációs rendszerű telefonokat és táblagépeket, és az Apple Watch-hoz is igazodik. Egyetlen alkalmazásban az összes intelligens Smile nyomkövetője szem előtt lesz. Minden egyes nyomkövetőnél beállíthatja az alkalmazásban, hogy az hogyan figyelmeztesse Önt a hatótávolság esetleges megszakadására vagy a nem kívánt mozgásra - akár diszkrét értesítéssel, akár fordítva, hangos riasztással. Biztonságos zónákat lehet beállítani a szükségtelen otthoni vagy irodai zavarás ellen, az alvás közbeni nem kívánt értesítésekről pedig az éjszakai üzemmód funkciói gondoskodnak. A FIXED Smart alkalmazást az ügyfelek tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztik, és az automatikus frissítéseknek köszönhetően a Smile nyomkövető funkciói folyamatosan javulnak.

Megosztás több emberrel
Smile PRO intelligens nyomkövetőivel a FIXED Smart alkalmazásban több felhasználóval is beállíthatja a megosztást. Egy Smile egyszerre több telefonnal is párosítható, és minden eszközön láthatja a helyét. Aggódik, hogy gyermeke biztonságban megérkezett-e az iskolába? Ha van egy megosztott Smile helymeghatározó csatlakoztatva a telefonjához, akkor az alkalmazásban könnyen láthatja, hogy a

Gyártó: FIXED
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned