Távsegítség
Kosár
Fiókom
Fujifilm Instax Mini EVO Black
Fujifilm Instax Mini EVO Black
Fujifilm Instax Mini EVO Black
Fujifilm Instax Mini EVO Black
Termék adatai

Fujifilm Instax Mini EVO Black

Cikkszám: 16745157
Kompakt, 3,7MP, LCD3", Micro SD/SDHC/SDXC, Bluetooth, 87x122,9x36mm, 285g, Black/Silver
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
102 863 Ft
Instock
db

Mutasd meg, hogyan látod a világot
A kreativitás a legfontosabb. Ezért az instax mini Evo végtelen lehetőségeket kínál. Így kifejezheted egyedi nézőpontodat, és megoszthatod az élet gyönyörű pillanatit akár azonnali fizikai lenyomatként, akár a közösségi médiához méltó formában.

100 módja annak, hogy kifejezd magad
Lenyűgöző, szuggesztív, dinamikus. Érdekes, feltűnő, meglepő. A 10 lencsehatással és 10 filmhatással pontosan azt a víziót hozhatod létre, amit elképzelt. Kísérletezz az élességgel, menj retroba, lágyítsd el a fókuszt, veszítsd el a színeket – ez a te felvételed, 100 módja van a megörökítésnek, vedd át az irányítást.

10x lencse effekt
Forgasd el a mini Evo lencsét, hogy a 10x lencse effektek között válogathass, és alkoss valami egyedit.

10x film effekt
Egyedülálló felhasználói élmény. Csavard el a filmtárcsát, ha hallod a kattanást, akkor máris beállítottad a filmhatást – 10 féle hatás közül választhatsz.

Nyomtatási mód
Húzd jobbra a nyomtatókart, és élvezd a sokkal tapinthatóbb és magával ragadóbb analóg stílusú fotóélményt.

Magas minőségű nyomatok
Nagy felbontású nyomataink most még méltóbbak az Te emlékeidhez. Korábbi hibrid modelljeinkhez képest megdupláztuk a felbontást, és az eredmény lenyűgöző. Válaszd az instax-Rich Mode-ot a fényes és magával ragadó megjelenéshez, vagy az instax-Natural Mode-ot a hűvös és klasszikus kivitelhez, mindkét esetben mindent megörökíthetsz, majd kinyomtathatod, amit szeretsz.

Felvételi üzemmódok
Szárnyald túl az elvárásokat a mini Evo-val – a tökéletes eszköz élményeid megörökítéséhez. Állítsd be az expozíciót, módosítsd a fehéregyensúlyt, kapcsold be vagy ki a vakut, sőt, ha a hangulat közeli felvételt kíván, válasszd a makró üzemmódot. És amikor késztetést érzel arra, hogy a fényképezőgép elé állj, jöhet az önkioldó.

Te. Bekeretezve.
A beépített szelfitükörnek köszönhetően a szelfi csak egy karnyújtásnyira van. Állítsd be magad, ellenőrizd a megvilágítást, és készítsd el a képet.

Dupla expo gomb
Igen, duplán látod. A mini Evo két expo gombbal rendelkezik. Egy a portréképekhez és egy a tájképekhez. Szívesen.

A portok
Egy töltőport ÉS egy micro SD-nyílás. Minden energia és minden tárhely, amire szükséged van több száz lehetséges hitelkártya méretű remekműhöz.

Okostelefon nyomtató
instax mini Evo alkalmazás nyitva? Igen. Felvétel az okostelefonodról kiválasztva? Igen. Akkor mire vársz még? Állítsd be a képkivágást, forgass a képen, állítsd be a fényerőt, a kontrasztot és a telítettséget, adj hozzá szűrőt, majd nyomtasd ki mini mesterművet közvetlenül az okostelefonodról.

Távvezérlés
Tartsd a szemedet a felvételen, és tedd szabaddá a kezedet. Egyszerűen csatlakoztatsd okostelefonodat a mini Evo fényképezőgéphez, és máris van egy távkioldód, amely kiválóan alkalmas csoportképekhez, művészi portréfotókhoz, sőt, még a trükkös természetfotókhoz is.

Alkalmazás által mentve
Megosztani jó! Ezért a mini Evo az okostelefonját saját nyomtatási galériává alakítja, és minden egyes kinyomtatott képet praktikus digitális formátumban ment el. Így máris posztolhatod a közösségi médiában.

Gyártó: Fujifilm
Kép felbontása: 3,7 MP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned