Távsegítség
Kosár
Fiókom
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Garmin GARMIN Dash Cam 57
Termék adatai

Garmin GARMIN Dash Cam 57

Cikkszám: 010-02505-11
LCD2", WQHD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 60,5g
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
85 439 Ft
Instock
db

KISMÉRETŰ ÉS DISZKRÉT
Ez az apró menetrögzítő kamera meglepően kicsi, így tökéletes a felvételek rögzítésére úgy, hogy közben nem zavarja a kilátást. Felfelé vagy lefelé is elvezethető a tápkábele, így rendezetten, diszkréten helyezhető el a járműben.

AUTOMATIKUS FELVÉTEL
Üzemeld be és el is felejtheted. Amint áramot kap, a kamera azonnal felvételt indít.

ÉLES HD VIDEÓ
A Garmin Clarity™ HDR optikával kristálytiszta felvételeket készíthetsz nappal és éjszaka egyaránt 1440p HD felbontással, mely 140 fokot fog át. Ha szükséges, a 2"-os LCD kijelzőn akár vissza is játszhatod a készüléken a felvételt.

HANGVEZÉRLÉS
Tartsd a kezed a kormányon és vezéreld a kamerát a hangoddal. Elmenthetsz videókat, elindíthatod és megállíthatod a hangfelvételt vagy fotókat készíthetsz. A hangvezérlés angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul és svédül érhető el.

BALESETÉRZÉKELÉS GPS-szel
A kamera automatikusan elmenti a felvételt, ha balesetet érzékel. A beépített GPS vevővel helybélyeget tesz a felvételre, így bizonyíthatod, hogy hol és mikor történt az esemény.

VÉDETT TÁRHELY
Az elmentett videók biztonságosan tárolódnak a Vaultban, melyeket a Garmin Drive™ alkalamazáson keresztül érhetsz el arra alkalmas okostelefonról. Aktív Wi-Fi® kapcsolat esetén ezeket megoszthatod másokkal is egy hivatkozás és egy jelkód segítségével.

TÁRHELY ELŐFIZETÉSEK
Minden felvétel 24 órán át tárolódik a Vaultban a feltöltéstől számítva. A Garmin előfizetéses konstrukcióban lehetőséget biztosít a további tárolásra.

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS RIASZTÁSOK
A biztonságosabb vezetésért riasztásokat kaphatsz, ha túl közel kerülsz az előtted haladó járműhöz

SÁVELHAGYÁS FIGYELMEZTETÉS
Riasztásokat kaphatsz, ha elkezded elhagyni a sávodat

"INDULJ" JELZÉSEK
Ez a funkció jelzést küld, ha az előtted levő jármű elindul a forgalomban

BIZTONSÁGI KAMERÁK
Ez a kamera jelzi, ha a közelben sebességmérő kamerák vannak. Ez a funkció nem érhető el minden területen, a frissítésekhez előfizetés lehet szükséges.

TRAVELAPSE™ FUNKCIÓ
A Travelapse felvételi mód egy egyszerű, de szórakoztató összefoglalót kínál utazásodról, amely akár több órányi felvételt is percekbe tömörít.

VALÓS IDEJŰ KÉP
A Garmin Drive alkalmazással arra alkalmas okostelefonodon elérheted a kamerád képét bárhonnan. Ez a funkció folyamatos Wi-Fi kapcsolatot igényel és állandó tápellátást. Néhány járműhöz szükséges a külön megvásárolható speciális tápkábel.

PARKOLÓ ŐR
Ez a szolgáltatás figyeli a leparkolt járműved környezetét és automatikusan videóval kiegészített riasztást küld a Garmin Drive alkalmazásnak, ha valamilyen esemény történik. Ehhez aktív Wi-Fi kapcsolat szükséges.

ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS
Ez a menetrögzítő a jármű zord körülményeire lett tervezve, így bírja a közvetlen napfényt és a magas hőmérsékletet.

EXTRA USB PORT
Nem kell választanod, hogy a telefonodat töltöd vagy áramot adsz a kamerádnak. A mellékelt töltő egy további USB portot is tartalmaz, így mindkettőt töltheted egyszerre.

VIDEÓK VISSZAJÁTSZÁSA ÉS MEGOSZTÁSA
Beépített Wi-Fi kapcsolat és Bluetooth segítségével töltheted fel arra alkalmas okostelefonodra a felvételeidet, ahol visszajátszhatod, szerkesztheted vagy meg is oszthatod azokat.

DASH CAM VIDEO SYNC
A Garmin Drive alkalmazáson keresztül vezérelheted és szinkronizálva visszajátszhatod akár 4 Garmin menetrögzítő felvételeit, így a jármű több pontját is láthatod.

Gyártó: Garmin
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned