Távsegítség
Kosár
Fiókom
Google Pixel Watch LTE Matte Silver/Chalk
Google Pixel Watch LTE Matte Silver/Chalk
Google Pixel Watch LTE Matte Silver/Chalk
Google Pixel Watch LTE Matte Silver/Chalk
Termék adatai

Google Pixel Watch LTE Matte Silver/Chalk

Cikkszám: 840244600143
Kijelző mérete: 1,2", iOS, Android, 4 nap - 1 hét, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 41x41x12,3mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
81 043 Ft
Instock
db

A(z) Google Pixel Watch LTE okos karóra olyanok számára készült, akik egyszerre érdeklődnek a viselhető technológia, a sport, a divat és a dizájn iránt. A(z) gorilla glass üveg fokozottan óvja a számlapot a sérülésekkel szemben. Egy 1,2" átlójú kijelző segítségével képes a legkülönfélébb információk megjelenítésére. Dizájnos kiviteléhez a(z) kerek számlap úgyszintén hozzájárul. Ha szeretnél valakit felhívni, akkor ezt lebonyolíthatod az órával. Olyan átlagos órafunkciókkal is dicsekszik, mint a(z) naptár. Továbbá a következő sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: lépésszámláló és pulzusfrekvencia.

A(z) Google Pixel Watch LTE okos óra alapvetőjellemzői:

    A(z) Google okosóra összeköthető az Android rendszerrel
    Időkijelzés: kombinált
    Olyan hétköznapi órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) naptár
    A(z) Google által gyártott smart óra sportfunkciói: lépésszámláló és pulzusfrekvencia
    Operációs rendszerének típusa: wear OS

A(z) Google Pixel Watch LTE okos karórát egyszerűen imádni fogod

    A(z) Google Pixel Watch LTE probléma nélkül összehangolható Android operációs rendszerű készülékekkel, mégpedig WiFi, Bluetooth és NFC használatával. Az alvásfigyelő funkció kontrollálja az éjszakai ébrenlét és a mély alvás idejét, illetve segít a pihentető alvás elérésében, hogy elegendő energiád legyen a nap folyamán. Felszereltségéből a belső tárhelyet sem hagyták ki, amelynek kapacitása 32 GB.

Ez a(z) okosóra egyben a személyi edződ is lesz

    A(z) Google Pixel Watch LTE nyomon követi az olyan sporttevékenységeket, mint a(z) futás, kerékpározás, séta és jóga. A pulzusmérés segít, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon sportolj és így közelebb kerülj a céljaidhoz. A beépített lépésszámláló funkció szüntelenül méri a mozgást és elemzés után különféle statisztikákat készít. Ráadásul a vérben lévő oxigén szintjét is méri.

Gyártó: Google
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned