Távsegítség
Kosár
Fiókom
gWings GW999MKB Mechanical Gaming RGB Keyboard Black HU
Termék adatai

gWings GW999MKB Mechanical Gaming RGB Keyboard Black HU

Cikkszám: GW999MKB
Multimédia, Megvilágítás, Black, HUN, RGB, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
25 836 Ft
Instock
db

A játékosok leghasznosabb fegyvere a villámgyors reakciókra képes mechanikus billentyűzetek képében testesül meg. A gWings legújabb eszköze a GW999MKB pedig a tökéletes gamer-élményt kínáló klaviatúrával bővíti arzenálodat, mely ráadásul olyan képességekkel is rendelkezik, melyeket ilyen összeállításban a piacon csak kevés versenyző kínál.

Lézervágóval alakították tökéletesre a gWings GW999MKB vázát és erre kerültek a prémium kapcsolók, melyek akár 1000 Hz-es mintavételezéssel garantálják az azonnali válaszidőt. Emellett a GW999MKB egyik hatalmas ütőkártyája, hogy teljes magyar nyelvű billentyűzetet kínál, így ezen a téren sem kel kompromisszumokat kötnünk. Sőt plusz multimédiás gombokat is kapunk, hogy a játék közbeni zenelejátszást is gond nélkül kontrollálhassuk.

Szoftveresen is kínál extrákat a billentyűzet, az alkalmazáson belül ugyanis szabályozható a billentyűzet gombjainak háttérvilágítása. Rengeteg sablon közül választható ki az, ami leginkább elnyeri tetszésünket és ha a beépített fényjátékok helyett valami egyedire vágyunk, akkor természetesen saját világítási séma készítése is lehetséges. Sőt ehhez feltétlenül a szoftver elindítására sincs szükség, a multimédiás gombok felett elhelyezett kapcsolóval is elérhető ez a funkció.

Gyártó: gWings
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned