Távsegítség
Kosár
Fiókom
Hama E14 RGBW 4,9W Matter Smart LED
Hama E14 RGBW 4,9W Matter Smart LED
Termék adatai

Hama E14 RGBW 4,9W Matter Smart LED

Cikkszám: 00176641
Okos LED, RGB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
6 046 Ft
Instock
db

Vezérelje otthonának világítást bárhonnan, egyszerűen, kényelmesen!
Ezt megteheti mobiltelefonjával /tabletjével, hangutasításokkal is vagy használhat automatikus jeleneteket amik a környezethez vagy az Ön által meghatározott eseményekhez igazodó feltételek is lehetnek.

Akár 16 millió szín!
Ez a Matter szabvány kompatibilis okosizzó működhet klasszikus főfényként is de egészen különleges hangulatvilágítással is beragyoghatja otthonát, legyen az a pihentető zöld vagy fantáziadús ibolyaszín, világos vagy tompított fény, a szoba hangulata csak Önön múlik!

Okosotthon plusz költségek nélkül!
Wifis okosizzónk központi egység (hub / vezérlő) nélkül működik: nincs szüksége további eszközre, így megspórolhatja az extra költségeket, mivel ez az okosizzó közvetlen WiFi kapcsolatot létesít az Ön routerével, csupán vezeték nélküli internetelérés szükséges az üzemeltetéséhez.

Matter támogatás!
A támogatott Matter Okosotthon szabványnak köszönhetően ezt az okosizzót bármilyen Matter-kompatibilis alkalmazáshoz, például Alexához, Apple Home-hoz vagy Google Home-hoz is csatlakoztathatja - így még kényelmesebben vezérelheti az otthonában lévő okos-eszközeit.

Egyszerűen bővíthető más Smart Home termékekkel:
Lépésről lépésre az igazán okos otthonhoz: a Hama Smart okosotthon ökoszisztémája tetszőleges számú Hama Smart termékkel bővíthető, legyen az okos nyitásérzékelő, biztonsági kamera, vagy okos távirányító.

Természetes fény szimuláció:
Ez az izzó képes szimulálni a természetes kültéri fény viselkedését, vagyis a korai órákban a felkelő nap fényét szimulálva meleg fehér fényt ad, majd a nap folyamán, automatikusan, fokozatmentesen vált át hideg fehér fényre, déltől kezdve pedig ez a folyamat megfordul és lassan meleg fehérre vált a fénye, a lemenő napot szimulálva. Ez a természetközeli világítási mód jót tesz a bioritmusnak, energizál, segít fókuszálni, csökkenti a fáradtságot, és jobb közérzetet biztosít.


Mi is az a Matter?
A Matter az okosotthon rendeszerk új kommunikációs szabványa.
Lényegében egy univerzális kommunikációs nyelv, amit különböző okosotthon eszközök gyártói egyaránt használhatnak, ezáltal az eltérő gyártóktól származó eszközök és vezérlőalkalmazások is zökkenőmentesen képesek egymással kommunikálni.
A Matter szabványt használó, Matter kompatibilis eszközök több különböző gyártói platformok alá integrálhatóak, ezáltal sokkal kényelmesebben, sokkal univerzálisabban alkalmazhatóak.
Így például egy Matter-képes okosizzó vagy okoskonnektor ugyan úgy használható a saját vezérlőalkalmazásával, mint például az Apple (Homekit), a Google (Assistant) vagy az Amazon (Alexa) saját alkalmazásával, sőt akár mindegyik platform alá egyszerre beintegrálható anélkül, hogy a kompatibilitás miatt kellene aggódni.


Gyártó: Hama
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned