Távsegítség
Kosár
Fiókom
Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart
Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart
Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart
Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart
Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart
Termék adatai

Hisense 65" 65U8KQ ULED Smart

Cikkszám: 20012023
ULED, 65", 4K, 3840x2160, 5000:1, 144Hz, AV, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, VIDAA
Garancia: 9 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
443 729 Ft
Instock
db

Minden LCD-televízió háttérvilágítást használ a fényforrásként, és a Mini-LED-televíziók sem különböznek ettől.Miben más tehát a Mini-LED? Lényegében a Mini-LED-ek sokkal, de sokkal kisebbek, mint a hagyományos LCD TV-kben használt hagyományos LED-ek (a 0,2 mm-nél kisebb diódákat általában mini-LED-nek minősítik), és ezért a TV-ben lévő LED-ek száma már nem több száz, hanem több tízezer.A több LED azt jelenti, hogy a tévégyártó nagyobb befolyással rendelkezik a helyi fényerőszabályozásra, azaz arra, hogy a képernyő egyes részei mennyire lehetnek világosak vagy halványak. Elméletileg ennek eredményeként a mini-LED-ek a pontosabb árnyékolás és színvisszaadás miatt jobb kontrasztú képet tudnak produkálni, mint egy átlagos LCD-televízió. Emellett a mini-LED háttérvilágítással a tévék nagyobb csúcsfényerőt érhetnek el, mint egy OLED tévé, mivel minél jobban szabályozhatók a képernyő sötét részei, annál könnyebb mélyebb feketéket elérni.Azonos méretű képernyő esetén minél több LED van használatban, annál jobban szabályozható a tévé helyi fényerőszabályozása. Az 1300-nál több helyi fényerőszabályozási zónával rendelkező tévéket Mini LED X-nek, az 500-1300 helyi fényerőszabályozási zónával rendelkezőket Mini-LED PRO-nak, az 500-nál kevesebb helyi fényerőszabályozási zónával rendelkezőket pedig Mini-LED-nek nevezzükTökéletesen fények, lenyűgöző részletgazdagság.A titkos összetevő a fényerősség. A lenyűgöző fényerő és a jobb kontraszt életre kelti a színeket, és lehetővé teszi a részletek további szintjének megjelenítését. A több mint 1500 nites értéknél olyan élénk képnek lehetsz tanúja, amely megkérdőjelezi a valóság határait. A képernyő minden részletét kiragadja a legsötétebb feketétől a legragyogóbb fénypontokig a legnagyszerűbb nézési élmény érdekében.

Tökéletesen fények, lenyűgöző részletgazdagság

A titkos összetevő a fényerősség. A lenyűgöző fényerő és a jobb kontraszt életre kelti a színeket, és lehetővé teszi a részletek további szintjének megjelenítését. A több mint 1500 nites értéknél olyan élénk képnek lehetsz tanúja, amely megkérdőjelezi a valóság határait. A képernyő minden részletét kiragadja a legsötétebb feketétől a legragyogóbb fénypontokig a legnagyszerűbb nézési élmény érdekében.

144Hz Game Mode Pro | Őrizd meg az előnyödet

Az összes szükséges funkció az optimális játékélményhez. Az ultraprecíz változó frissítési frekvencia (VRR) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) együttesen elképesztő 144 Hz-en biztosítják a zökkenőmentes játékélményt, amely évekig versenyképes marad. Rögzíts minden mozdulatot a képernyőn, hogy biztosítsd a győzelemhez vezető utolsó lépésed.

Kategória: 65 "
Gyártó: Hisense
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned