Távsegítség
Kosár
Fiókom
Honeywell Eclipse MS5145 Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Termék adatai

Honeywell Eclipse MS5145 Vezetékes Vonalkódolvasó Black

Cikkszám: MK5145-31A38-EU
Vezetékes vonalkódolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
23 529 Ft
Instock
db

A Honeywell Eclipse MS5145 lézeres vonalkódolvasó egy közepes hatótávolságú, lézeres eszköz. A Metrologic által szabadalmaztatott CodeGate nyomógomb segíti a precíz olvasást, amely számos alkalmazásban használható. Az Eclipse MS5145 használaton kívül átkapcsol pulzáló módba, amely lehetővé teszi a pontos célzást a kezelő számára. Amint a pászta a vonalkódra irányul a CodeSense módnak köszönhetően, scan módba kapcsol és aktiválja a CodeGate kapcsolót, így biztosítva a nagy sebességű szkennelést és a pontosságot egyidejűleg.
A CodeGate technológia segítségével a felhasználó könnyen kiválaszthatja a kívánt vonalkódot, és egy egyszerű gombnyomással elvégezheti az adatok továbbítását.

Ez teszi az Honeywell Eclipse MS5145 olvasót kiválóvá a vonalkódos menük olvasásához, pénztárgépekhez, dokumentum feldolgozásához, és leltározáshoz. 72 scan/sec olvasási sebességének és 14 cm-es max. olvasási távolságának köszönhetően igen népszerű a gyógyászatban, kereskedelemben, irodai és enyhébb ipari környezetben is. Ütésálló ABS műanyag házának köszönhetően ellenáll az 1,5 m magasságból történő leejtésnek.

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232) és USB interfésszel is. Olvassa az összes 1 dimenziós vonalkódot, illetve a manapság egyre nagyobb teret hódító RSS kódokat is. Az olvasó 3 év garanciával rendelkezik!


Gyártó: Honeywell
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned