Távsegítség
Kosár
Fiókom
Honeywell Extreme Performance 1952g Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Termék adatai

Honeywell Extreme Performance 1952g Vezetékes Vonalkódolvasó Black

Cikkszám: 1952GHD-2USB-5-R
Vezetékes vonalkódolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
190 478 Ft
Instock
db
A Honeywell a sokoldalú 2D area imager technológiát kiaknázó eszközök hetedik generációját hozta létre a Xenon XP szériával, így pontosan tudja, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy modern 2D vonalkódolvasónak, hogy ne csak a ma kihívásainak tudjon megfelelni, hanem egyben jövőbiztos beruházásnak is számítson. A Honeywell Xenon XP 1952g az amerikai gyártó eddig megjelent legsokoldalúbb vállalati felhasználásra szánt vezeték nélküli készüléke, amely elsősorban a kiskereskedelemben tudja megmutatni erényeit, de strapabíró kialakítása, mobilitása és nagy olvasási teljesítménye alkalmassá teszi széleskörű raktári, irodai, idegenforgalmi és akár gyártósorokon felmerülő feladatok elvégzésére is.

Piacvezető teljesítmény

A Honeywell Xenon XP 1952g újradefiniálja a kézi vezeték nélküli vonalkódolvasók kategóriáját. A Xenon széria legújabb tagja a közkedvelt és kiemelkedően alacsony meghibásodási rátával rendelkező 1902g típust váltja, ugyanazt a korszerű teljesítményt kínálva, ami elődjét is jellemezte, de az amerikai gyártó jelentős fejlesztéseinek köszönhetően messze túlszárnyalja azt.
Az olvasóban egy 800 Mhz-es mikroprocesszor kapott helyet, ami fejlett képelemző algoritmusok segítségével figyelemre méltó olvasási sebességet és produktivitást képes elérni, minimálisra csökkentve az eredménytelen műveletek számát.
A Honeywell Xenon 1952g képalkotó szenzorának felbontása a duplájára emelkedett, aminek eredményeképpen kiváló hatékonysággal képes dekódolni a kis méretű, kontrasztszegényes vagy fényes felületekre nyomtatott vonalkódokat, és a mobil eszközök tükröződő kijelzőin megjelenített kétdimenziós kódokat is akadálytalanul olvassa, ezért digitálisan kiállított kuponok és belépőjegyek ellenőrzésé során is pont olyan effektíven dolgozik, mint egy reptéri check-in során. A Xenon 1952g az összes népszerű 1D pl. (EAN 13, CODE-128, stb.) és 2D kódot (pl. QR, DataMatrix) fel tudja dolgozni, az opcionális high density érzékelővel a nagy felbontású, koncentrált kódok sem okoznak neki problémát, de modelltől függően a "láthatatlan" Digimarc, OCR és DOT kódok beolvasására is alkalmas.

Élvezze a szabadságot!

A Honeywell Xenon XP 1952g vonalkódolvasóval a felhasználó elfelejtheti a tekeredő, beakadó kábeleket és zavartalanul mozoghat a dokkolótól akár 10 méter távolságra is. A vezeték nélküli kapcsolatot az alacsony fogyasztású Bluetooth 4.2 interfész biztosítja, a lehető legjobb produktivitást pedig a 2400 mAh kapacitású akkumulátor, mellyel egy töltéssel ~50.000 leolvasás és folyamatos használat mellett is 14 órás üzemidő érhető el.
Akkor sem csökken a hatékonyság, ha a kommunikációs dokkoló a hatósugáron kívül helyezkedik, hiszen a Honeywell Xenon 1952g ilyen esetekben batch-módban is üzemeltethető. Ebben az esetben a Honeywell készüléke a beolvasott kódokat és képeket saját belső memóriájában (RAM vagy Flash) tárolja el és akkor tölti át azokat, ha újra létrejött a kapcsolat.

Könnyű telepítés, kényelmes használat

A Honeywell Xenon 1952g könnyedén telepíthető IT rendszerekbe vagy a kasszánál elhelyezett POS terminál mellé a multi-interfészes csatlakozójának köszönhetően. A kábel cseréjével egyszerűen változtatható, hogy USB, RS-232, billentyűzet, vagy RS-485 porton keresztül csatlakoztatjuk a hoszt rendszerhez. 
Ergonómiai szempontok szerint megtervezett, pisztolynyélre hasonlító dizájnja komfortos és biztonságos alkalmazást tesz lehetővé, megkönnyítve a precíz célzást és az egész napon át tartó kényelmes használatot. A szkennelés eredményességéről LED és hangjelzés ad visszacsatolást, de mindehhez már a mobiltelefonokról ismert rezgő funkció is párosul, ezért zajos körülmények között is hatékonyan használható.
A Honeywell Xenon XP 1952g-t masszív kialakítása kiemeli a mezőnyből, közvetlen versenytársai közül legjobb ütésállósági jellemzőkkel rendelkezik. Betonra 2 méter magasról akár 50 alkalommal is leeshet, fél méterről pedig 2000 leejtést visel el anélkül, hogy kár keletkezne benne. IP41 tokozásának köszönhetően még a véletlenül ráfröccsenő víz sem teszi működésképtelenné.
A Xenon Performance 1952g olvasó a tipikus fekete színű változaton felül fehérben és speciális antimikrobiális burkolattal is rendelhető, így az egészségügyi, laboratóriumi és vegyipari munkakörnyezetben is kamatoztatni tudja előnyeit.

Honeywell Xenon - Határtalan kompatibilitás!

Amennyiben már használja a Xenon széria előző generációjához tartozó kiegészítőket és eszközöket, azoktól nem kell megválnia! A Honeywell ugyanis teljes kompatibilitást biztosít, így az új Xenon XP 1952 olvasót minden további nélkül használhatja már megvásárolt Xenon kiegészítőkkel, beleértve a kommunikációs dokkolót is, amivel további költségmegtakarítást érhet el! A Honeywell 1952g gazdaságosságát tovább növeli az is, hogy gyártó 3 év garanciát biztosít, szavatolva a hosszú távú értékállóságot!

Gyártó: Honeywell
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned