Távsegítség
Kosár
Fiókom
Honeywell Hyperion 1300g Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Termék adatai

Honeywell Hyperion 1300g Vezetékes Vonalkódolvasó Black

Cikkszám: 1300G-2USB
Vezetékes vonalkódolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
19 249 Ft
Instock
db

Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó bemutatása

A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó kedvező ára ellenére magas technikai színvonalat és gyors vonalkód leolvasást biztosít felhasználójának. A 1300G-2USB cikkszámú vonalkódolvasó a gyártó egyik legkedveltebb terméke. A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó tökéletes választás kereskedelmi, irodai, egészségügyi, gyógyszertári, könnyűipari és logisztikai/raktári felhasználásra.

Hosszú élettartam, kiváló megtérülés

A 1300G-2USB cikkszámú vonalkódolvasó elegáns és kézbe simuló formája, kis mérete alkalmassá teszi a mindennapos folyamatos használatra is. A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó használata során bármikor előfordulhat, hogy véletlenül leesik a padlóra – azonban a gyártó erre is felkészítette a készüléket! A vonalkódolvasó speciális háza és belső mechanikája ellenáll a leejtésnek, karcálló edzett üvege pedig segít az éveken át tartó pontos kódolásban – ezen tulajdonságok a kategória éllovasai közé pozícionálják az eszközt. Az erős hardver gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé a Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasónál, így kategóriájában elsőrangú értékeket ér el az olvasási távolság tekintetében – pontos adatok a paraméterek fülön érhetőek el.

Kiváló vonalkód olvasási képesség

A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó kiváló olvasási tulajdonságainak köszönhetően segítik a felhasználót a gyors és hatékony munkavégzésben. A 1300G-2USB cikkszámú vonalkódolvasó Linear Imager képalkotó technológiájának köszönhetően kiválóan olvassa az összes ismert 1 dimenziós (pl.: EAN13, CODE39, CODE128, stb.) vonalkódot. A kimagasló minőségű optikának köszönhetően a Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó könnyedén dekódolja a gyenge, hiányos vagy rossz minőségű vonalkódokat is, miközben a felhasználót segíti az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzés. A legmodernebb technológiák alkalmazásának köszönhetően a Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó könnyedén leolvassa a kódokat rosszul megvilágított helységekben, de a tűző napfény sem okoz problémát! Sőt a Linear Imager technológiának köszönhetően a 1300G-2USB cikkszámú olvasó felismeri a mobiltelefonok, tabletek, monitorok képernyőjén megjelenő vonalkódokat is, így alkalmas belépő- és menetjegyek, voucherek és bónok érvényességének ellenőrzésére/érvényesítésére is.

Egyszerű telepítés, üzemeltetés

A 1300G-2USB cikkszámú vonalkódolvasó telepítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. A plug and play telepítésnek köszönhetően csak csatlakoztatni kell a vonalkód leolvasó készüléket és már használatra készen is áll. Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék (pl. USB, RS232, stb.) – tallózzon a Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó család termékkínálatában!
A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó vásárlása esetén biztosan jó döntést hoz, hiszen a gyártó az egyik legismertebb az autoID piacon, termékeivel a világ minden pontján találkozhat!

A Honeywell Hyperion 1300G vonalkódolvasó felhasználási területei

Kereskedelmi, irodai alkalmazások
Egészségügy, kórház és laboratórium
Raktározás, árukiadás, áruátvétel
Utazás, vendéglátás, biztonsági alkalmazás


Gyártó: Honeywell
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned