Távsegítség
Kosár
Fiókom
Honeywell Orbit 7120 Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Honeywell Orbit 7120 Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Honeywell Orbit 7120 Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Termék adatai

Honeywell Orbit 7120 Vezetékes Vonalkódolvasó Black

Cikkszám: MK7120-31A38
Vezetékes vonalkódolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
54 623 Ft
Instock
db

A Honeywell Orbit MS7120 irányfüggetlen (omnidirekcionális) asztali/pult olvasót, főleg kereskedelmi (vegyesbolt, dohány és italbolt, patika, shop, stb.) alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, de megállja a helyét irodai, laboratóriumi, közétkeztetési, kórházi és könyvtári felhasználásoknál is. Az Orbit 7120 olvasó telepítése és használata egyszerű, nem igényel komoly szakértelmet, így könnyen üzembe helyezhető.

Innovatív, elegáns és kedvező áru

Az Orbit irányfüggetlen olvasását lézer olvasófej biztosítja, mely segítségével az eszköz 20 vonallal, másodpercenkénti 1120 olvasással pásztázza az 1 dimenziós vonalkódokat. Nem kell hosszasan forgatni, mozgatni a vonalkódokat, mivel a Honeywell Orbit pult szkenner bármilyen szögből le tudja olvasni azokat.
Az olvasó kialakításánál figyelembe vette, hogy nagyobb méretű vagy nehezebb termékek azonosításánál a szkenner könnyedén kézi módba is használható legyen.
A Honeywell Orbit olvasófeje 30°-ban dönthető vertikálisan, ezáltal könnyedén beállítható a különböző méretű tárgyaknál jelentkező ideális olvasási pozíció.
A felhasználót segíti az Orbit tetején elhelyezkedő kétszínű led, mely üzemkész (olvasásra kész) állapotban kék színben világít, sikeres olvasás esetén pedig fehér színre vált - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről - továbbá szintén a sikeres olvasást jelzi a beépített polifonikus hangszóró.
A Honeywell Orbit MS7120 pultolvasó 3 év garanciával rendelkezik!


Gyártó: Honeywell
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned