Távsegítség
Kosár
Fiókom
Honeywell Xenon XP 1950g Vezetékes Vonalkódolvasó Black
Termék adatai

Honeywell Xenon XP 1950g Vezetékes Vonalkódolvasó Black

Cikkszám: 1950GHD-2USB-R
Vezetékes vonalkódolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
57 807 Ft
Instock
db
A Xenon 1950g a Honeywell legújabb vonalkódolvasója, mely az amerikai gyártó 2D digitális képalkotó szkennereinek a hetedik generációjába illeszkedik és a nagy sikerű és sokat bizonyított Xenon 1900-as szériát váltja. A Xenon 1900-as vonalkódolvasó mindig is a gyártó zászlóshajójának minősült, versenytársait megszégyenítő olvasási technológiája miatt. Az új, 2019 nyarán bemutatott Honeywell Xenon 1950g vonalkódolvasó speciálisan kialakított szenzora még kiemelkedőbb dekódolási teljesítményt kínál, amit megbízható működéssel ötvöz.
Kimondottan kereskedelmi, elektronikai és könnyebb logisztikai feladatokra ajánljuk, de továbbfejlesztett érzékelőjének és robusztus kialakításának köszönhetően számos olyan területen megállja a helyét, ahol a benne rejlő sokoldalú area imager technológia előnyeit kamatoztatni tudja.

Munkára tervezve!

A Xenon XP 1950g szkennernél a Honeywell a legnagyobb hangsúlyt a zökkenőmentes és kényelmes felhasználásra fektette, hogy a gyors és precíz munkafolyamatoknak semmi se állhassa útját. A vonalkódolvasóban nagy felbontású 1 megapixeles szenzor rögzíti a beolvasni kívánt kódokat, amelyeket egy 800 Mhz-es mikroprocesszor dolgoz fel képelemző algoritmusok segítségével. A Honeywell Xenon 1950g-vel jelentősen megnövekedett az olvasási hatékonyság, javult a sebesség és elődjéhez képest nagyobb hatótávolsággal is rendelkezik. Mindennek köszönhetően konstans teljesítményre képes még a roncsolódott, kontraszthiányos vagy fényes felületekre nyomtatott vonalkódok esetében is és minden további nélkül olvassa a mobiltelefonok és tabletek kijelzőjén megjelenített kétdimenziós QR és DataMatrix kódokat is, így nagyszerű választás akkor is, ha elektronikus belépőjegyek ellenőrzésére vagy pont- és kupongyűjtő alkalmazásokkal karöltve használná.
A Honeywell Xenon XP 1950g az összes ma használatos 1D (EAN 13, CODE-128, stb.) és 2D vonalkóddal elboldogul, a széria eszközei standard range optikán kívül high density érzékelővel is rendelhetőek, mellyel a nagy felbontású, sűrűn nyomtatott kódok is könnyedén olvashatóvá válnak, de modelltől függően a "láthatatlan" Digimarc, az OCR és a DOT szabványok dekódolására is képes.

Megbízható társ a mindennapokban

A Honeywell Xenon 1950g multi-interfészes kialakításával könnyen integrálható bármilyen meglévő rendszerbe. A csatlakozási lehetőségek között ugyanúgy megtalálható az USB, a billentyűzet interfész, mint az RS-232, vagy akár az RS-485 (IBM) csatlakozó. Ergonomikusan kialakított pisztolyszerű markolata kényelmes, biztos fogást tesz lehetővé, amivel megkönnyíti a precíz célzást. Az olvasás eredményességéről fény- és hangjelzésen kívül egyedülálló módon rezgő funkcióval is értesíti felhasználóját, így már zajos környezetben is teljes biztonsággal használható.
A Xenon 1950g készülékek háza kategóriájában az egyik legmasszívabb, ezért betonkeménységű felületre történő eséseket 2 méter magasról is sértetlenül vészel át, akár 50 alkalommal is, fél méteres véletlen leejtéseket pedig akár 2000 esetben is elbír, így olyan kisebb fizikai terhelést jelentő feladatok során is hasznosítható, mint a gyártási folyamatok ellenőrzése, mindeközben IP41 tokozása a ráfröccsenő víztől is megvédi.
A Honeywell Xenon XP 1950g vonalkódolvasó a szokásos fekete mellett fehér színben és speciális antimikrobiális kialakításban is elérhető, ezért az egészségügyi, laboratóriumi és vegyipari felhasználás során sem kell lemondania a kompromisszummentes teljesítményről.

A kompatibilitás előtt nincsen már akadály!

Ha már rendelkezik a Honeywell Xenon család korábbi készülékeivel vagy kiegészítőivel, van egy jó hírünk az Ön számára! Az új Honeywell Xenon 1950g vonalkódolvasó széria teljes mértékben kompatibilis a már megvásárolt kiegészítőkkel, tovább növelve a költséghatékonyságot és befektetése megtérülését! A Honeywell Xenon 1950g szkenner értékét tovább növeli az a tény is, hogy 5 év teljes körű gyártói garanciával forgalmazzuk, ezért befektetése értékállósága garantált!
Gyártó: Honeywell
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned