Távsegítség
Kosár
Fiókom
HP 960 4K Webkamera Silver
HP 960 4K Webkamera Silver
HP 960 4K Webkamera Silver
HP 960 4K Webkamera Silver
HP 960 4K Webkamera Silver
Termék adatai

HP 960 4K Webkamera Silver

Cikkszám: 695J6AA#ABB
Video:4K, Mic, USB 2.0, Autófókusz, Fotó:8Mp
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
87 981 Ft
Instock
db

Streamelje önmagát a lehető legvalósághűbb módon a mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett HDR webkamerával akár 4K felbontásban a kedvenc streamelési platformjain. Csupán egyetlen intelligens webkamerára van szüksége a streameléshez, az automatizáláshoz, illetve ahhoz, hogy elkészítsen bármit, ami Önnek fontos.

Valósághű streamelés
Ezzel a streamelő webkamerával stúdió nélkül érhet el stúdióminőséget. Az ultramodern képérzékelőnek köszönhetően 4K felbontásban 30 fps mellett, vagy 1080 p felbontásban 60 fps mellett is videózhat, így a közönségének zökkenőmentes, kiváló videóélményben lehet része bármely streamelési platformon. A személyre szabott kétcsatornás mikrofon a megosztani kívánt hangokat felveszi, míg a zajt kiszűri.

Mindig jó színben tűnhet fel
Streameljen lenyűgöző színekkel bárhol és bármikor. A színkorrekció és a HDR automatikus beállításokat végez, hogy Ön és a streamelt tartalom élénk maradhasson akár nappal, akár éjszaka. A 18 mm-es, nagyméretű F2.0 objektív pedig mindent befogad a kiváló kép érdekében, még gyenge fényviszonyok mellett is.

Mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett tartalomkészítés
Nem szükséges filmstábot alkalmazni, ha rendelkezel egy mesterséges intelligenciával felszerelt webkamerával. Az élő közvetítés során az automatikus keretrendszer középpontban tart téged és az összes vendéget.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned