Távsegítség
Kosár
Fiókom
HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point
HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point
HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point
HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point
HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point
Termék adatai

HP Aruba AP32 Networking Instant On Access Point

Cikkszám: S1T23A
Access point, LAN 1, LAN 2,5 Gigabit, Tri Band
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
114 474 Ft
Instock
db

A HPE Networking Instant On Access Point AP32 egy Wi-Fi CERTIFIED 6E™ vezeték nélküli hozzáférési pont, amely a kis- és középvállalkozások jövőbe mutató csatlakoztathatóságát szolgálja. A HPE Networking Instant On AP32 támogatja az új 6E vezeték nélküli protokollt, amely a Wi-Fi 6E-kompatibilis eszközök számára fenntartott 6 GHz-es sávban sugároz, és nagyobb kapacitást és képességeket kínál az eszközök számára. Ehhez a nagyobb kapacitáshoz erős háttértámogatásra van szükség, ezért a HPE Networking Instant On AP32 2,5 GbE uplink porttal és PoE-vel rendelkezik, hogy a csatlakoztathatóság és a tápellátás egyszerű legyen. A HPE Networking Instant On AP32 2 térbeli adatfolyamot támogató 2x2 antennasorozattal akár 75 eszköz számára is robusztus csatlakozást és 2,8 Gbps vezeték nélküli átviteli sebességet biztosít. A HPE Networking Instant On mobilalkalmazásban kiválaszthatja az 5GHz és 6GHz sávok sugárzását a gyorsabb átviteli sebesség elérése érdekében, vagy válthat 2,4GHz és 6GHz sávra a modern laptopok vagy okostelefonok lenyűgöző hatótávolsága érdekében.


  • Wi-Fi CERTIFIED 6E™ támogatás akár 75 felhasználói eszközhöz.
  • 2,5 gigabites Ethernet uplink port, amely enyhíti a sávszélesség-igényes alkalmazások okozta szűk keresztmetszeteket.
  • A Wi-Fi 6E-kompatibilis eszközök számára fenntartott 6 GHz-es sáv, akár 2,4 Gbps vezeték nélküli átviteli sebességgel.
  • A modern, minimális kialakítással a HPE Networking Instant On AP32 bármilyen környezetbe illeszkedik. A csendes üzemmód bekapcsolásával kikapcsolhatja a fényeket a kevesebb zavaró tényező érdekében.
  • A HPE Networking Instant On Instant On mobilalkalmazással vagy webes portállal gondoskodhat hálózata védelméről, amely a felhőhöz kapcsolódik, így a világ bármely pontján kezelheti vagy elháríthatja a problémákat.

802.11ax Wi-Fi tanúsítvány 6E

A HPE Networking Instant On AP32 hozzáférési pontok OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) funkcióval rendelkeznek, így csatornánként egyszerre több Wi-Fi 6 képes ügyfél kezelése lehetséges. Ez javítja a hatékonyságot a teljes kapacitás növelésével, a késleltetés csökkentésével és a végfelhasználói élmény javításával.

Célzott ébresztési idő (TWT) - Ideális a ritkán kommunikáló IoT-eszközök számára, a TWT ütemezést állít fel arra vonatkozóan, hogy az ügyfeleknek mikor kell kommunikálniuk a hozzáférési ponttal. Ez csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbíthatja az ügyfelek akkumulátorának élettartamát.

Több bemenet, több kimenet (MIMO) - Lehetővé teszi, hogy a hozzáférési pont egyszerre több ügyfelet (Wi-Fi 5 és Wi-Fi 6) szolgáljon ki.

Hálózatának védelme a WPA-Enterprise funkciókkal

A HPE Networking Instant On AP32 hozzáférési pontok a dobozból kivéve mindig bekapcsolt, legmagasabb szintű biztonsági funkciókkal rendelkeznek, például WPA2/WPA3 és Enhanced Open támogatással a vezeték nélküli hálózat védelme érdekében.

A HPE Networking Instant On mobilalkalmazás vagy webes portál segítségével az alkalmazás betekintése segítségével láthatja, hogy a hálózaton lévő ügyfelek merre járnak.

A mobilalkalmazásban vagy a webes portálon blokkolhat bizonyos típusú forgalmat, hogy a hálózat biztonságban és az alkalmazottak produktívak maradjanak.

Wi-Fi 6E 6GHz-es sáv az eszközök gyors követéséhez

A HPE Networking Instant On Access Point AP32 készen áll arra, hogy a Wi-Fi 6E-vel megemelje növekvő hálózati igényeit.

Ez a háromsávos, kettős rádiós hozzáférési pont különböző műsorszórási konfigurációkat kínál: 6GHz és 5GHz a lenyűgöző átviteli teljesítményhez, 2,4GHz és 6GHz az IoT és a legújabb vezeték nélküli eszközök támogatásához, valamint 2,4GHz és 5GHz a legújabb vezeték nélküli szabványok használatára még nem felkészült vállalkozások számára.

A HPE Networking Instant On AP32 sávbeállítását a HPE Networking Instant On mobilalkalmazásban bárhonnan könnyedén kezelheti és frissítheti.

Gyártó: HP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned