Távsegítség
Kosár
Fiókom
HP HyperX Delta Backpack Black
HP HyperX Delta Backpack Black
HP HyperX Delta Backpack Black
HP HyperX Delta Backpack Black
Termék adatai

HP HyperX Delta Backpack Black

Cikkszám: 8C524AA
Hátitáska, Black, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
21 279 Ft
Instock
db

A HyperX Delta gamer hátizsák tökéletes, könnyű hátizsák a játékosok számára, időjárásálló poliészterrel, valamint egy játékos laptop és kiegészítők számára kialakított hellyel.

Stílusos mindennapi táska a játékos életstílusodhoz
Arra tervezték, hogy a mindennapi alapvető dolgaidat a játékhoz szükséges dolgaiddal együtt szállítsd. A párnázott tokban akár 40,6 cm-es képernyővel rendelkező laptopok is elférnek, a külső zsebekben pedig akár 32 unciás vizes palackok is elférnek.

Tartós és időjárásálló
A részben strapabíró, fogyasztás utáni újrahasznosított 600D poliészterből készült hátizsák szakadás- és időjárásálló, így biztonságos, száraz tárolást biztosít felszerelésednek.

Mozgósítsa a felszerelését
Tegye a felszerelését igazán hordozhatóvá. A HyperX Delta csomagfogantyú-átvezetővel rendelkezik a sokoldalú szállítás érdekében. A könnyű, kompakt kialakítás tökéletes a napi ingázáshoz, az iskolai élethez és az utazáshoz.

Klasszikus HyperX stílus
A klasszikus HyperX színvilággal, egyedi cipzárhúzókkal, egyedi belső béléssel és eltávolítható HyperX-tapasszal. Mutassa meg a játék és a HyperX márka iránti szeretetét, miközben úton van.


Gyártó: HP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned