Távsegítség
Kosár
Fiókom
HP HyperX Knight Backpack Black
HP HyperX Knight Backpack Black
HP HyperX Knight Backpack Black
HP HyperX Knight Backpack Black
HP HyperX Knight Backpack Black
HP HyperX Knight Backpack Black
Termék adatai

HP HyperX Knight Backpack Black

Cikkszám: 8C525AA
Hátitáska, Black, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
42 544 Ft
Instock
db

A HyperX Knight gaming hátizsákot az utazó játékosok számára tervezték, hogy egy teljes notebook gaming setupot szállítson, és még hely is maradjon benne.

Tágas hordozhatóság a játékfelszerelésed számára
A terjedelmes, 22,6 literes belső térbe akár 40,64 cm-es képernyőméretű laptopok is elférnek. Belső tárolórekeszek is rendelkezésre állnak a billentyűzet, a kábelek és egyebek számára.

Tartós és időjárásálló
A részben strapabíró, fogyasztás utáni újrahasznosított 600D poliészterből készült hátizsák szakadás- és időjárásálló, így biztonságos, száraz tárolást biztosít felszerelésednek.

Alakítsa át a táskát a sokoldalú hordozhatóság érdekében
Könnyedén változtathatsz a dolgokon, ha a párnázott vállpántokat a táskába dugod, és használod a kényelmes duffel pántot.

Klasszikus HyperX stílus
A klasszikus HyperX színvilággal, egyedi cipzárhúzókkal, egyedi belső béléssel és levehető HyperX-tapasszal. Mutassa ki a játék és a HyperX márka iránti szeretetét, miközben úton van.

Végtelen szervezési lehetőségek
A HyperX Knight 4 cipzáras tasakkal a fő belső térben, egy összecsukható alsó zsebbel a ruhák számára, egy elülső gyors hozzáférési zsebbel és még sok mással rendben tartja minden felszerelésedet.

Csomagoljon be mindent és vigye magával
A HyperX Knight megfelel a legtöbb légitársaság kézipoggyász méretre vonatkozó előírásainak*, a kagylós kialakítás pedig leegyszerűsíti a táskaellenőrzést. A beépített poggyászfogantyú átvezetésével könnyedén csatlakoztatható a guruló poggyászhoz.


Gyártó: HP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned