Távsegítség
Kosár
Fiókom
HP LaserJet Pro 4102fdn Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
HP LaserJet Pro 4102fdn Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
HP LaserJet Pro 4102fdn Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Termék adatai

HP LaserJet Pro 4102fdn Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Cikkszám: 2Z623F#B19
Lézer, Scanner, Másoló, Fax, 40lap/perc, 1200x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:HP 149A, 149X
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
175 698 Ft
Instock
db

Ezt a megbízható hardverekkel felszerelt, gyors nyomtatót a maximális termelékenységre tervezték. Könnyedén megbirkózik a mindennapos feladatokkal, bárhonnan is dolgozzon, így Ön többet koncentrálhat a vállalkozására.

Maximális hatékonyság.

Kompakt kialakítás és forradalmi teljesítmény. Gyors, kétoldalas nyomtatás akár 42 oldal/perc sebességgel és kétoldalas lapolvasás. A nyomtató kompatibilis a HP Smart alkalmazással, így a felhőből is könnyedén nyomtathat és olvashat be dokumentumokat, például a Google Drive™-ból vagy a Dropbox™-ból.

Zökkenőmentes kezelés.

Kezelheti nyomtatóit a hatékony Web JetAdminnel, de a felhőhöz is csatlakoztathatja egy HP-fiókon keresztül. Az intuitív felügyeleti eszközök segítenek többek között a nyomtatók beállításában, a felhasználók regisztrációjában, a tonerszintek nyomon követésében és a védelem biztosításában.

HP Wolf Pro Security.

Megerősítheti a rendszer védelmét a legendás HP Wolf Pro Securityvel, amely azonnal beágyazódik, és gyárilag előre van konfigurálva.

Problémamentes készletgazdálkodás az Instant Ink segítségével.

Ha előfizet a lézernyomtatókhoz igénybe vehető Instant Ink szolgáltatásra, pénzt takaríthat meg a toneren, és soha nem fog belőle kifogyni. Ez az automatikus tonerszállítási előfizetés pótolja a kifogyóban lévő tonert, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá, így Ön a pótlás helyett a vállalkozására koncentrálhat. A rugalmas csomagokat bármikor könnyedén módosíthatja vagy lemondhatja.

A kiemelkedő sebesség, a megbízható hardver és a csatlakozási lehetőségek révén növelheti a termelékenységet.

Nagy munkacsoportok számára készült megoldás.
Nagyban megkönnyítheti a dinamikus munkacsoportok munkáját ezzel az akár 10 felhasználót is remekül kiszolgáló, nagy sebességű intelligens nyomtatóval.

A HP Pro osztályra jellemző nyomtatási sebesség.
Felgyorsíthatja munkafolyamatait. A HP Pro osztályra jellemző nyomtatási sebesség akár percenként 42 oldalas nyomtatást biztosít, amivel a szigorúbb elvárásoknak is képes megfelelni.

Kétoldalas beolvasás.
Egy műveletben olvashat be kétoldalas dokumentumokat. A kétoldalas beolvasás révén a felhasználók hatékonyabban dolgozhatnak.

Egyszerű parancsikonok.
Hatékonyabb munkavégzés kevesebb lépésben. Az egyszerű parancsikonok lehetővé teszik, hogy az alkalmazottak egyetlen érintése elég legyen a leggyakoribb feladattípusok elvégzéséhez.

Kategória: Lézer
Gyártó: HP
LAN: Igen
Sebesség: 40 lap/perc
Papírformátum: A4
Duplex: Igen
Toner, patron: HP 149A, 149X
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner