Távsegítség
Kosár
Fiókom
IP-COM EW12 AC2600 Tri-band Cable-Free WiFi System
IP-COM EW12 AC2600 Tri-band Cable-Free WiFi System
IP-COM EW12 AC2600 Tri-band Cable-Free WiFi System
IP-COM EW12 AC2600 Tri-band Cable-Free WiFi System
Termék adatai

IP-COM EW12 AC2600 Tri-band Cable-Free WiFi System

Cikkszám: EW12
WI-FI 5 (802.11ac), 1xLAN, 1xWAN/LAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 400Mbps, 5GHz 1300Mbps, Tri Band, Mesh WI-FI, PoE
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
46 955 Ft
Instock
db

EW12 AC2600 háromsávos kábel nélküli WiFi rendszer

2600Mbps 11AC Wave 2 WiFi 2600Mbps
1300Mbps dedikált backhaul kapcsolat
2 Gigabit Ethernet port, maximálisan támogatott 1 WAN port
Támogatja a mesh hálózati technológiát
Intelligens sávszélesség-szabályozás, gyors barangolás, zökkenőmentes barangolás támogatása
Támogatja a nem szabványos PoE modul tápellátását
Támogatja a falra/mennyezetre/oszlopra/asztalra szerelést
IP-COM IMS APP kezelés és karbantartás támogatása
EW12 Áttekintés
Az EW12 egy AC2600 Tri-band kábelmentes WiFi rendszer (Mini Basestation) az IP-COM-tól, amelyet kifejezetten irodákba, éttermekbe és más helyekre terveztek. A fejlett valódi Mesh technológiával és az innovatív beépített antennák kialakításával a vállalati felhasználók az EW12 mennyiségét az alkalmazási területnek megfelelően állíthatják be, és az EW12-vel kombinálva egy elosztott Mesh hálózatot alkothatnak holt zóna nélkül. Az EW12 támogatja a router módot és az AP módot, amely megfelel egy kis projekt Mesh-hálózattal vagy részleges Mesh-hálózattal rendelkező nagy projektek követelményeinek. Az eszköz teljes gigabites hálózati interfész kialakítást alkalmaz, maximálisan támogatva az egyetlen WAN-t. Integrál különböző vállalati funkciókat, például intelligens sávszélesség-szabályozást, WEB-hitelesítést, SMS-hitelesítést stb., és számos alkalmazási forgatókönyvhöz alkalmazható.

Nincs szükség kábelre, automatikus hálózatépítés, a WLAN-projekt 3 perc alatt elkészül.
Az EW12 elfogadja a True Mesh technológiát,csak be kell kapcsolnia több eszközt, befejezheti az automatikus felderítést és a hálózatépítést az eszközök között. Használjon dedikált 5G jelösszeköttetést az eszközök között.Nincs szükség professzionális felmérésre és építésre, csak több kábelmentes terméket kell használni a tényleges lefedettségi területnek megfelelően,megvalósíthatja a WLAN-projekt építését hálózati kábel nélkül, kiküszöbölve a hagyományos berendezések bonyolult és nehézkes telepítési és konfigurációs folyamatát.

Dedikált backhaul frekvenciasáv
Az EW12 három független vezeték nélküli frekvenciasávot használ 2600Mbps-ig és egy 1300Mbps-ig terjedő backhaul kapcsolatot, a backhaul és a WiFi lefedettség nem zavarja egymást. Bárhol is tartózkodik, stabil, nagy sebességű kapcsolatot biztosíthat.

A gyenge jelű WiFi terület gyilkosa
A hagyományos AP-vel ellentétben az EW12-nek nem kell figyelembe vennie a telepítés helyét, ahol a jel nem jó, hová telepítse, a Tri-band Cable-Free WiFi rendszer használatával zökkenőmentes lefedettséget érhet el az irodai területen, és egyszer és mindenkorra megszünteti a gyenge jelű területeket.

100%-ig valódi barangolás
Az EW12 elfogadja a 802.11k/v/r zökkenőmentes roaming protokollt, és támogatja az eszközök önálló roaming váltását. Többpontos telepítési forgatókönyvek esetén a felhasználók akár 50 ms-ig barangolhatnak a különböző csomópontok között, ha mozog, a hálózat nem akad el.

Többféle üzemmód, többféle választási lehetőség
Az EW12 két üzemmódot támogat: router és AP, amely router és más kábelmentes eszközökkel együtt használható egy független kábelmentes hálózat kialakításához, és AP-ként is használható a meglévő hálózatba való tökéletes integráláshoz. Használja, amit csak akar, a hálózata csak Önön múlik.

IMS APP kezelés támogatása, egyszerű kezelés, egyszerű konfiguráció
Az EW12 támogatja az IMS hálózati berendezések távoli üzemeltetési és karbantartási rendszerét és az IMS APP menedzsmentet, a berendezések kezelése és karbantartása mobiltelefon APP segítségével valósítható meg. Az IP-COM felhőfiók bejelentkezéssel megvalósíthatja az APP távoli kezelését és karbantartását, és az ügyfélhálózatok üzembe helyezését és karbantartását az irodában is elvégezheti.


Gyártó: IP-COM
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned