Távsegítség
Kosár
Fiókom
IP-COM iUAP-AC-LITE AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point White
IP-COM iUAP-AC-LITE AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point White
IP-COM iUAP-AC-LITE AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point White
IP-COM iUAP-AC-LITE AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point White
Termék adatai

IP-COM iUAP-AC-LITE AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point White

Cikkszám: iUAP-AC-LITE
Access point, LAN 1, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
22 506 Ft
Instock
db

Az IEEE 802.11ac Wave 2-kompatibilis iUAP-AC-LITE egy gigabites, kétsávos mennyezeti hozzáférési pont. Egyidejűleg akár 1167 Mbps adatátviteli sebességet is kínál. A MU-MIMO technológiával egy iUAP-AC-LITE egyidejűleg több ügyféllel is képes kommunikálni, jelentősen javítva az átviteli sebességet és javítva a felhasználói élményt. A beépített omnidirekcionális antennák optimalizálják a jelek sugárzási irányait, így szélesítve az egyetlen AP vezeték nélküli lefedettségét. Az iUAP-AC-LITE az IEEE 802.3af/at szabványnak megfelelő PoE-forrásból táplálható. A mennyezetre szerelhető kialakításával és elegáns megjelenésével egyszerűsíti a vezeték nélküli hálózatépítést a vállalatok, szállodák és más nyilvános beltéri helyiségek számára.

Gigabites internetkapcsolatok az ultragyors élményért

Az akár 1167 Mbps kétsávos adatátviteli sebesség és a Gigabit Ethernet port ultragyors internetkapcsolatokat kínál.

IEEE 802.11ac Wave 2 és MU-MIMO

Az IEEE 802.11ac Wave 2 szabványnak megfelelő és MU-MIMO technológiával ellátott iUAP-AC-LITE egyidejűleg több vezeték nélküli ügyféllel is képes kommunikálni, ami nagyobb átviteli sebességet eredményez.

2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávok a több csatlakoztatott ügyfél számára

A kétsávos vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a 2,4 GHz-es és/vagy 5 GHz-es sávokat támogató ügyfelek egyidejűleg csatlakozzanak az AP-hez, megháromszorozva a hagyományos egysávos AP-hez csatlakoztatott ügyfelek mennyiségét.

Beépített omni-direkcionális antennák

Az optimalizált, beépített, nagy nyereségű, omnidirekcionális antennáknak köszönhetően az iUAP-AC-LITE felülmúlja a vezeték nélküli jelek sugárzását, és jelentősen kiszélesíti a vezeték nélküli lefedettséget.

Beépített RF optimalizálás

Az iUAP-AC-LITE támogatja az RF-optimalizálási technológiát, és különböző algoritmusokkal integrálódik az interferenciák csökkentésére. A funkciók közé tartozik a többfelhasználós méltányosság, az interferenciaszűrés, a sebességoptimalizálás és a jelerősséggarancia.

VLAN-címkézés az SSID-hez

Az iUAP-AC-LITE lehetővé teszi több SSID beállítását, az IEEE 802.11q VLAN-kompatibilis funkció pedig lehetővé teszi VLAN-címkék hozzáadását az SSID-khez, így védve a hálózat biztonságát.

Szabványos PoE-forrás és egyenáramú tápegység az egyszerű telepítéshez

Az iUAP-AC-LITE az IEEE 802.3af/at és a 24V0,5A passzív PoE szabványnak megfelelő PoE-forrással rendelkező berendezésekről táplálható.

Központosított kezelés

A ProFi Controller segítségével az összes ProFi eszköz valós idejű kezelése és felügyelete egyszerűvé válik, a felhőszolgáltatások pedig lehetővé teszik a távoli és biztonságos hozzáférést, amely mentes az eszköz helyének korlátaitól.

Gyártó: IP-COM
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned