Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra PanaCast 20 Konferencia kamera Black
Termék adatai

Jabra PanaCast 20 Konferencia kamera Black

Cikkszám: 8300-119
Konferencia kamera
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
99 518 Ft
Instock
db

Személyes videokonferencia, de nem úgy, ahogyan azt Ön ismeri
Miközben mindannyian próbáljuk fenntartani a kapcsolatot és a termelékenységet, a videokonferencia fontosabb, mint valaha. Itt az ideje, hogy megtapasztalja az intelligens, biztonságos, hordozható videokollaboráció következő generációját a Jabra PanaCast 20 segítségével.

A fejlett beépített mesterséges intelligenciát kihasználva olyan intelligens funkciókat kínál, amelyek új szintre emelik a videós élményt, a PanaCast 20 egy olyan személyes kamera, amely pontosan tudja, hogy mire van szüksége, amikor szüksége van rá.

Tökéletes kép. Bárhol is dolgozik.
A videohívások ma már a mindennapok részei, de a rossz képminőség az egész élményt befolyásolja. A PanaCast 20 fejlett processzorokat, erőteljes fedélzeti AI-t és 13 megapixeles kamerát használ, hogy lenyűgöző, valós idejű 4K Ultra-HD képet nyújtson, amely kristálytiszta, gyakorlatilag késleltetés nélkül. Így a nagy prezentációt úgy tarthatja meg, hogy tudja, a legjobb formáját hozza.

Teljesen újjávarázsolja személyes videokonferenciáit.

Készen áll a közelképre?
Amikor egy fontos videohíváson vesz részt, az, hogy tisztán látható legyen, mindent megváltoztat. Intelligens zoom funkciónk a hatékony mesterséges intelligencia segítségével folyamatosan, valós időben pásztázza és módosítja a képet, így biztosítva, hogy mindig a kép közepén legyen. Most még magával ragadóbb, természetesebb videós együttműködést élhetsz át anélkül, hogy a helyhez lennél kötve. A PanaCast 20 nem egyszerűen jobb, hanem teljesen újragondolt tárgyalási élményt nyújt.

Az intelligens zoom segítségével mindig Ön van a középpontban.

Bármilyen fény jó fény
A mai szakembereknek mindenhonnan videohívásokat kell fogadniuk. A PanaCast 20 segítségével az AI-alapú Intelligens megvilágítás-optimalizálás elemzi a környezetet, és automatikusan, valós időben beállítja a képet, hogy javítsa a videó minőségét.

A következő megbeszélése újgenerációs technológiát igényel.

Két stream jobb, mint egy
Készüljön fel a PanaCast 20 segítségével még magával ragadóbb prezentációkra. Egyedülálló kép a képben módunk lehetővé teszi, hogy egy közeli képet osszon meg fő képként, miközben egy kisebb ablakban folytathatja az előadást, köszönhetően a fedélzeti Edge feldolgozásnak, amely két valós idejű videofolyamot egyesít egybe. Ráadásul a Picture-in-Picture mód bármely UC-platformmal működik, még akkor is, ha azok nem támogatják a kétfolyamú eszközöket.

Kívülről nézve. Nyugalom.
Röntgenfelvételek. Pénzügyi nyilvántartások. Kereskedelmi megállapodások. Még a titkos bunker VIP-listája is. Bármilyen érzékeny információt is szeretne elrejteni a videohívások során, a készülékre telepített Háttérhatások - szó szerint - mindenre kiterjednek.

A PanaCast 20 nagy teljesítményű Edge AI-ját használva közvetlenül a készüléken dolgozza fel a képmódosításokat, ellentétben az UC platformok hasonló funkcióival. Ez csökkenti a kibertámadások kockázatát hibrid munka közben, mivel a valódi háttéradatokat nem látja, nem küldi és nem tárolja a felhőben. Biztosítva, hogy minden elrejteni kívánt adat szigorúan "csak az Ön szemének" maradjon. Nagyon 007-es.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned